Камелия ще е ексклузивен гост в грим семинара на Джулия Ангелова

Джулия Ангелова

Джулия Ангелова е сред култовите създатели на макиаж, като самата тя е икона за мода и стил.

Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ е водещата тема в първия самостоятелен makeup class на Джулия Ангелова, който включва и практическо обучение за участниците. Събитието се организира  специално заради силния интерес към нейната личност от една страна, а от друга – заради многобройните запитвания на млади и начинаещи гримьори и нуждата от професионална демонстрация.

Събитието ще се проведе в София на 21-ви април. Насочено е към любители, които искат да гримират правилно, да узнаят тънкостите на професионалното изпълнение, подчертавайки качествата на лицето и прикривайки дребните несъвършенства, както и за професионални гримьори, които искат да надградят своите знания.

По време на събитието ще се демонстрират три вида грим, както и магията на червилата Lipmax, отличаващи се с оригиналната си формула и богат избор на цветове и нюанси. Освен професионалните техники за гримиране и тенденциите през следващия сезон, Джулия Ангелова ще обърне внимание на темите, свързани с правилната комуникация, изграждането на трайни взаимоотношения и доверие с клиента. Всички участници в makeup class „Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ ще получат специален сертификат за завършен курс на обучение при гримьора Джулия Ангелова.

Посетителите  ще получат и ексклузивен бонус! Специален гост на обучението и модел за един от видовете грим ще бъде певицата и жури  от „Гласът на България“ – Камелия! Не е тайна, че именно Джулия гримира поп-фолк звездата за хитовото реалити.

 Повече за Джулия Ангелова:

Джулия Ангелова е един от най-популярните гримьори в България. Повече от 15 години блондинката е сред култовите създатели на макиаж, като самата тя е икона за мода и стил. Получила  редица престижни награди за работата си, сред които „Златна игла” за „Най-добър моден гримьор” (2004-та и 2008-ма година), две първи награди от „Прет-а-порте”, „Първа награда за принос към цялостна модна визия на модел”  Джули работи с популярни личности, бизнес дами и още стотици хора от страната и чужбина. Нейни клиенти има в Италия, Гърция, Англия, Дубай, Португалия, Германия и други.

 

Това също е интересно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>