Анджелина Джоли се наслаждава на възрастта си

Анджелина Джоли и Брад ПитАнджелина Джоли сензационно разкри сполетелите я мисли и чувства, след навлизането й в климактериума. Напомняме, че актрисата по собствено желание предприе интервенция за отстраняване на яйчниците и млечните си жлези, за да предотврати евентуален рак на гърдата. Заради това 40 годишната звезда, определяна за една от най-красивите дами на планетата, навлезе в ранен климакс. Може би за да вдъхне кураж на хилядите жени, попаднали недоброволно в това положение, Джоли вдъхновяващо разказа, че се чувства прекрасно, по- мъдра и отнасяща се спокойно към възрастта и положението си. Пред сп. “People” най-популярната брюнетка споделя, че в никакъв случай не желае отново да е на 20 или 30 години и се наслаждава на настоящото си състояние, в пълна хармония с децата си и Брад.
Звездата също така разказва, че нейният съпруг цени в една жена интелекта, таланта и грижата за семейството, а не голото й тяло. Брад Пит напълно поддържа съпругата си в нейните действия и решения и опроверга слуховете за техен развод.

Това също е интересно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.