Момчетата от АКАГА признаха: Полудяваме!

V NDK

„Полудяваме“  е новата песен на великолепните музиканти, които са истински майстори на лятното звучене през цялата година. Наистина няма по-сигурен начин да си оправим настроението от стила на  АКАГА. Неслучайно последният им проект се нарича Libido Project, посветен на страстните емоции и лежерните нощи. „Полудяваме”, като част от музикалния проект на АКАГА  и Quarto Quartet беше представен на 17-ти юни в НДК, в програмата на „Салон на изкуствата- 2016г.” Песента е в модерното Brasil 66 течение, характерно  с автентичното си боса нова звучене. В „Полудяваме” неслучайно музикантите се спират за вокали на три  бъдещи актриси от класа на проф. Лунгов в НАТФИЗ: „Харесах гласовете на Гери, Теди и Патрисия, защото внасят истинска непринуденост и лятно безгрижие в проекта. Звучат Brasil 66, а сценичното им присъствие действително ни пренася на пясъка в Копакабана.” – каза Краси от АКАГА и допълни, че заглавието „Полудяваме” е признание за това, че всеки мечтае да направи поне една лудост през лятото.

Музиката и текста са на Краси Куртев,а типичното плажно звучене идва от аранжимента на Мишо Шишков, Иван Пенчев и АКАГА.

Това също е интересно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>