Неделяна! Чу ли песента й?!

Страст, емоция и ритъмът на сезона- това предлага Неделяна Христова в новия си проект „Чу ли песента?“. Видеото е пиршество за очите, което е неизбежно с режисьор като Валери Милев, но за него ще стане дума след няколко реда. Преди това да поздравим Неделяна с новия й проект, след като миналата година обра аплодисментите с „Бум-бам“.

В „Чу ли песента?“ младата изпълнителка (част от бенда на Дани Милев)  отново работи с композитора Калин Димитров, а текстът е на Росен Димитров. Провокацията в проекта е нажежена до червено, а за по-смелите сцени в клипа Неделяна използва дубльорка.

Избери три думи, с които да се опишеш.

Отговорна, борбена, непокорна.

В „Сексът и градът“ се казва: „Ако нямаш мъж, който да държи на теб, пет пари не струваш“. Но в днешно време и кариерата е за предпочитане. Ти какво избираш- мъж или кариера?

Все още съм на етап, в който на първо място е работата и кариерата. Когато се появи някой, в който виждам нужните качества за по-сериозни отношения ще му мисля. Истината е,че имам едно прекрасно и любящо семейство и бих искала аз също да създам такова.

Мислиш ли, че съществува истинско женско приятелство? Как се превъзмогва завистта и суетата?

Да съществува! Ако жените се чувстват уверени и сигурни тогава няма място за завист и интриги. Имам няколко приятелки,които са страхотни жени и много ме подкрепят и насърчават в проектите ми.

Ти самата имаш ли приятелки и какво правите във вашите момичешки вечери?

Последно време съм стеснила приятелския кръг, но така е по-добре. Аз съм открит и прям човек и не искам да си меря приказките защото после някой щял да се разприказва. Женските ни сбирки са много шумни и весели, подкрепени с вкусна храна сготвена от нас и хубаво вино, което ни впуска в интересни разговори (усмихва се).

Опиши как се създава една песен в България? Винаги ли парите са от решаващо значение?

Вдъхновението и таланта на екипа, който стои зад песента не зависи от парите. Но е факт,че ако искаш да си конкурентен и на ниво се изискват доста средства. Има обаче песни които стават световни хитове без да стоят големи бюджети зад тях, така че май и късмет си трябва

И защото това е интервю за Хулиганката- кое е най-щурото нещо, което си правила някога?

Наскоро мои приятели с които се познаваме от деца се събраха във Варна, а аз пак имах работа в София и нямаше как да присъствам. Приключих с ангажиментите и понеже винаги пропускам най-щурите приятелски купони  си казах, че този път ще бъда там и понеже съм млад шофьор и не мога да карам толкова много километри сама, намерих в пътуващите групи при кой да се кача…ами интересно преживяване, странно за мен, но пък изненадата се получи (смее се).

Nedelqna

Това също е интересно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>