Под прикритие идва с последен сезон

Pod prikritie

Захари Бахаров отново е зашеметяващо чаровен.

Снимките на петия, последен сезон на „Под прикритие“, започнаха на Свети Влас с много екшън и нови герои. Зрителите могат да очакват  криминалната драма в ефира на БНТ в края на ноември.

Четвърти сезон завърши с разкриването на Мартин и разстрела на Джаро. Сякаш сезонът нямаше такъв голям успех, както предходните епизоди, но се очаква инерцията да бъде компенсирана в новите серии. Летвата е висока, тъй като „Под прикритие“ вече е продаден в 149 държави в Европа, Централна, Северна и Латинска Америка и Азия. От средата на септември българската поредица е забелязана и от публиката в меката на криминалните сюжети за мафията – Италия.

Освен любимите персонажи в култовата кримка – Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои. В пети сезон ще видим както познати български звезди от телевизията и театъра, така и международен каст. Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала – Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ „Недадените“, и звездите на Народния театър Христо Петров и Дарин Ангелов. В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона.

Това също е интересно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>