Случки с Диди- водещата на „Фермер търси жена“

Fermer tursi jena

Диди Тодорова е новата водеща на „Фермер търси жена“

Куп истории се случват на водещата „Фермер търси жена“,  Диди Тодорова, докато пътува по фермите и се среща с героите във втория сезон на реалитито. Защо домашната ракия се оказва предпочитана пред най-традиционното българско мезе? Защо по селските пътища важи правилото „Слушай местните, а не GPS-а” и колко й трябва на една жена, за да стане специалист по трактори?

Опитва най-вкусната сливова ракия
„Пих най-вкусната домашна сливова ракия”, разказва водещата на романтичното риалити. Обиколката й по фермите е съпътствана и със 100 %-ов екологичен режим на хранене. „Всички зеленчуци бяха от градините на фермерите”, споделя Диди. „Ядох истински мед, а за закуска ни посрещаха с най-вкусната домашна баница”, признава чаровната водеща. Допълва, че на село храната ти се услажда много повече и всичко ти е вкусно. Е, почти всичко… За да спази традициите, в една от фермите опитва сланина с червен пипер. И макар това да било едно от най-предпочитаните и хвалени мезета, на нея никак не й харесало.

Изгубена по пътя
Докато пътува сама из страната, Диди не веднъж се губи по родните пътища. Първият път вали като из ведро, а навън не се вижда нищо – няма нито осветление, нито пътни табели. Доверява се на GPS-а си, който обаче я отвежда до… затворен път. При второто изгубване има повече късмет – спира, за да попита възрастен мъж за посоката. „В този момент човекът развеждаше някакъв чужденец – мисля, че беше американец. Когато обаче видя, че имам нужда от помощ, остави чужденеца и започна да настоява да кара със своята кола пред мен, за да ми покаже пътя”, впечатлена е тя.

Качват парапланерист на стоп
Понякога пътуват и с продуцента на „Фермер търси жена” Витомир Саръиванов. Двамата често качват пътници на стоп. „Веднъж качихме един руснак. Пътуваше към Сопот, за да лети с парапланер”, разказва Диди. Близо до Севлиево пък качват и 50-годишен мъж, който през целия път не спрял да им разказва за хората в района и за това как живеели.

Специалист по трактори
Докато пътува по фермите, Диди научава много нови неща за фермерската работа. Става специалист по трактори и комбайни и държи в ръце специално гребло за събиране на сено. Разбира се, работата върви със забавление. „По време на гостуването ни в една от фермите, стана страшен купон. Звучеше едновременно акордеон и Франк Синатра”, разказва водещата, като признава, че макар да не е успяла да свири на акордеон, е пяла „My Way” на легендарния изпълнител.

Това също е интересно...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>