12 неща, за които мъжете мълчат

Не мислете, че познавате напълно мъжете, или поне съвременния мъж. Той не винаги е напълно

мъж

Съвременният мъж продължава да бъде и загадъчен

откровен с любимата жена и обикновено премълчава някои неща. Кои са те? Ето и някои от неговите тайни.
1. Съвременният мъж никога не си тръгва от жените, с които му е хубаво. Поне не веднага.
2.Той разбира жените два пъти по-малко, отколкото му се иска. Но два пъти повече, от колкото жените предполагат.
3. Той умее да пере, да глади, да чисти, дори да готви поносимо добре. Излиза, че ролята на жената в домакинството, не е с такова незаменимо значение, колкото си мисли нежни пол.
4. Изненада, но мъжете не се страхуват от силните жени. Просто не ги харесват, така както жените не харесват слабите мъже.
5. Размислите на вашия приятел за съдбата на света и за смисъла на живота трябва да ви подействат като знак „внимание”! Това може да са първите симптоми на простатит!
6. Ако жената се държи надменно и грубо с чаровната сервитьорка, по никакъв начин това не й носи дивиденти пред мъжа. По-скоро той ще е разочарован.
7. Мъжът може безропотно и дълго да изпълнява всички капризи на жената. Но това понякога е просто в резултат на любопитство му: колко далеч може да стигне нейният егоизъм.
8. За голяма част от мъжете това, че женската фигура не е идеална, съвсем не е недостатък. Дори с напредването на възрастта те отдават все по-малко значение на перфектните извивки на тялото.
9. Мъжът цени изключително много колко е достъпна една жена. Но това се отнася само по отношение към самия него. Ако тази достъпност е към останалите мъже, тя вече има друго име.
10. Ако един мъж заведе една жена на ресторант, това все още не означава нищо. Просто мъжът изследва жената, така както тя него.
11. Мъжете също могат да правят секс когато нямат особено желание. Но го правят за да не обидят жената. Иначе и те могат да отказват секс, поради същите причини с които жените ги режат.
12. Не мислете, че мъжете не виждат лошо обезкосмените или напълно косматите крака, ръце, падналата боя на косата, или други дреболии. Просто не им пука, ако наистина харесват жената.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *