Тео Койчинов за любовта, музиката и бащинството

Изпълнител, радиоводещ, баща- три в едно за Тео Койчинов.

Изпълнител, радиоводещ, баща- три в едно за Тео Койчинов.

Тео, ти си от малкото изпълнители, които освен трайна музикална кариера имат и стабилна професия. Разкажи за това как стана част от екипа на най-обичаното музикално радио – Radio Fresh!

Имах късмета навреме да науча за кастинг, в който се търси мъжки глас в свежо радио, в което чуруликат само гласовете на дами водещи. Явих се, харесаха ме, дадоха ми шанс и продължават да го правят, а аз продължавам да искам да се уча и да се справям поне наполовината толкова добре, колкото го правят колегите.

Сподели забавен момент или случка със слушател или колега?

Ами например това, че веднъж по невнимание, по-скоро незнание, спрях радиоефира за седемнайсет минути!!! Дупка, Тишина!… Сега ми е забавно, но тогава бях в прединфарктно състояние.

Зная, че някои звезди крият това, че са обвързани, но ти имаш прекрасна половинка, която с гордост показваш. Ще разкажеш ли как се запознахте и какво ви свърза толкова силно, че да се решите да имате и детенце?

Запознахме се на път. Тогава (2010-а) също бях водещ, но не в радио, а на поредица събития из малки и големи градове, които популяризираха известна марка шоколади. Та… аз и промоутъри… пътуваме в един бус от град на град… Тя (Валерия)… такава една чаровна… с такива едни пожарнокъдрави коси, умна, забавна… какво повече му трябва на лъв като мен да бъде запленен? Детенцето ни е гледало от звездичката си там горе, сметнало е, че сме читави, и в края на 2013-а скочи при нас за наше най-голямо щастие.

Валерия не ревнува ли от кариерата ти и от фенките?

Не. Тя самата е човек на изкуството, а като я види как изглежда, човек се чуди как я опазвам от

Teo Koicinov

Незабравимо лято в Крапец за влюбените Вал и Тео.

мъжкото внимание. Относно работата пък, отскоро се случва да работим в тандем, защото след изтичането на майчинството и тя имаше шанса веднага да започне работа като копирайтър – нещо, провокиращо ума и креативно като самата нея. Та… когато ми изскочи ангажимент да водя някъде някое събитие и трябва да се измисли свеж и забавен сценарий – успешно се включва тя. Така тандемът Тео&Вали носи чудесно настроение и емоции на онези, които ги търсят.

Твоята рецепта за сполучливо ухажване.

Чар, приличен интелект и чувство за хумор. Забавните мъже, когато успеят искрено да разсмеят една жена и тя щедро да пусне звънливия си смях, могат да смятат, че са я спечелили 50%.

Имаш ли правила, които спазваш във възпитанието на малкия Стефан, или разчиташ по-скоро на вродения усет на всеки мъж да бъде баща?

Има писани правила, които умните родители четат, преди да станат родители. Има и неписани, тези, които учиш в движение. Най-важното е да си търпелив и да знаеш, че детето най-лесно приема всичко, каквото родителят иска, под формата на игра.

Тео, какъв е твоят съвет към всички млади бащи, които в съвременна България трябва да се справят с тежката, понякога непосилна задача да издържат семейство?

Никога да не губят почва под краката си, ако искат да бъдат уважавани и достойно да се наричат „глава на семейство”. Животът е труден, но това ни провокира да бъдем по-дейни, по-изобретателни и, разбира се, с повече късмет да си гледаме добре семействата.

Teo Koj`inow semeistvo

Всичкото всичко- мама, татко и Стефан!

Какво и с кого ти се пее?

Имам късмета да пея в различни проекти с различни хора, а отскоро влизам и като бек вокал в песничките, които синът ми си припява.

Твоите приятели много добре познават чувството ти за хумор, но за читателите на ХУЛИГАНКАТА може ли да споделиш любимия си виц… много те моля да е цензуриранJ … но ако не е, още по-добре!

Обичам да разказвам дълги и напоителни вицове. Понякога за приятелите ми по-интересно от финала е времето, в което разказвам, но сега на прима виста се сещам за нещо, което не претендира за „Оскар“ по хумор. Ето го: Добър ден, една бода! – Боза или Вода? – Да!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *