Жив колаген вече и в България

Биляна Бързакова, която освен собственик е и лицето на новата козметична линия, поздрави гостите на премиерата и им благодари за споделения с нея момент.

Биляна Бързакова, която освен собственик е и лицето на новата козметична линия, поздрави гостите на премиерата и им благодари за споделения с нея момент.

Известни български дами поздравиха Биляна Бързакова на премиерата на новата й козметична серия Bileya. Събитието уважиха бизнесдамата Петя Раева, певицата Есил Дюран, д-р Радина Денкова, Кристина Патрашкова, коафьора Любен Николов, актрисата Илиана Лазарова, много журналисти от модните издания и блогъри. Специален гост на вечерта бе Пьотър Пакула, който държи патента за извличане на колаген от риба със студена екстракция. Преди три години той създава полската козметична компания  Colyfine, която вече е известна по цял свят. Пред отбраната публика г-н Пакула представи марката Bileya и обърна внимание на поддържащото, обновяващо и възстановително действие на продуктите.                                                                     Присъстващите погалиха небцето си със здравословния кетъринг на ресторанта, собственост на Петя Раева. За доброто им настроение се погрижиха триото цигуларки Венета Гудева, Каролина Рибейро и Кристина Цанова, както и поп певицата Неделяна Христова-Нел.

Биляна Бързакова, която освен собственик е и лицето на новата козметична линия, поздрави гостите на премиерата и им благодари за споделения с нея момент. Партито продължи с коктейл, а гостите имаха възможността да се запознаят с продуктите Bileya. Като ценител на красотата и здравословния начин на живот, бившата спортистка  залага предимно на високото качество и положителния резултат. Bileya–Proamin Plus e eдинствената хранителна добавка, която се предлага на българския пазар, съдържаща естествен, жив  рибен колаген. Биляна е партньор и на полската козметична компания Colyfine- единствения призводител на жив колаген в света. Bileya ще е ексклузивен представител и разпространител на суровината колаген във всичките и възможни форми за териоториите на България, Ръмъния, Гърция, Македония и Сърбия.  Субстанцията е масово приложима и възможността да се използва в различни козметични, хранителни и фармацевтични продукти я прави предпочитана и желана от много клиенти.            Именно в гр. Гданск е открит  единствения метод за извличането на колаген от риба сьомга в студена екстракция.  Точно 12 са стъпките на технологичния процес, които се пазят в дълбока тайна. По този начин се запазва и неговата биологична активност.  В света през последните години са разпространени близо 3 милиона бутилки. Този колаген е прилаган и препоръчван от най-добрите пластични хирурзи в Холивуд. Продуктите с марката Bileya отскоро ще се предлагат и на родния пазар, в специализирани аптеки, козметични центрове и в кабинетите на най-добрите дерматолози в България.

ОЩЕ ЗА ЖИВИЯ КОЛАГЕН:

Колагенът е протеина на живота и младостта, основният компонент на съединителната тъкан на

Есил Дюран и съпруг й Боби Павлов

Есил Дюран и съпруг й Боби Павлов

тялото ни. Той е един от най-важните градивни елементи на човешкото тяло. Това уникално вещество е налично в гръбначните животни, което ги отличава от всички други видове. Колагенът играе важна роля в поддържането на еластичността на кожата. До 25-годишна възраст, човешкото тяло поддържа производството на колаген на същото ниво. За съжаление, след изтичането на този срок, производството на колаген намалява. С напредване на възрастта, нивото на колаген и еластин в нашето тяло намалява, което води до увисване и образуването на бръчки, костите отслабват и ставите се износват. Живият колаген е необичайно средство, чрез което жените по света могат да забравят за проблемите, с които се сблъскват всеки ден, грижейки се за кожата на лицето и тялото. Продуктите на Bileya съдържат най-важния протеин в човешкото тяло – колаген в немодифициран вид. Той е идентичен с колагена, който по естествен начин присъства в нашето тяло. Действието на естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно. Живият колаген доставя на вашата кожа всичко, от което тя има нужда. Той притежава висока степен на абсорбиране, има много добра поносимост от кожата, не предизвиква алергии и дразнене на кожата при прилагане, нежно ексфолира епидермиса, като по този начин ускорява обновяването му, изсветлява пигментните петна и изравнява тена на кожата, увеличава способността на кожата да задържа вода, видимо подобрява хидратацията на кожата в областта на нанасяне, увеличава устойчивостта, свежда до минимум появата на мимически бръчки, стимулира организма да произвежда свой собствен колаген, може да се използва като суровина за производство на козметични и фармацевтични продукти.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *