JJ или какво е да си дилър на любов?!

дилър на любов

JJ е най-модерният дилър на любов.

Във фейсбук може да го откриете като Георги Симеонов. Ако приеме виртуалното приятелство, ще е приятно да разгледате профила му, изпълнен с музика, готини снимки и …музика! Но ако успеете да го превърнете в реален приятел, то тогава ще откриете един великолепен музикант, прекрасен човек и галантен джентълмен, който отскоро е и дилър на любов.

Толкова много неща искам да те питам, че се чудя от къде да започна…Но ти спомняш ли си онзи момент, в който започна твоя флирт с музиката? Кога разбра, че си обречен да си артист?

Аз бях много мъничък, почти бебе, когато започнах да пея непрестанно (усмихва се). На 7 години започнах да свиря на пиано. Тогава започнах да пея и в един от най-добрите момчешки хорове в България – „Стефка Благоева“. В последствие ме наградиха с почетен плакет за разпространението и развитието на хора. Първите ми солови изяви като певец дойдоха години по-късно с участието ми в тогавашното предаване за таланти „ХИТ-1“, след което Атанас Янкулов ме покани да стана част от бой бандата 032.

Феновете те познават точно като един от 032. Какво се случи с момчетата след раздялата на групата?

Това е едно изключително време за мен. Много съм научил от работата ми в 032. До ден днешен сме приятели с другите момчета. Коце постига своите музикални успехи в Русия. Виктор учи ПР в държавния университет в Милано, а Лазар до скоро живееше в Англия. Събираме се през лятото, за да си разкажем кой какво е направил през годините и много се смеем. Добре ни е когато сме заедно!

Мислиш ли, че ако в момента се появи една такава бой банда, като вашата, ще има

JJ

Част от фотосесията към проекта. „Дилър на любов“ гледайте по-долу.

успех?

Имаше няколко опита за бой банди след нас, за жалост неуспешни. Формулата е, че трябва да има приятелство между момчетата и добри продуценти, разбира се!

А сега разкажи как се случи „Дилър на любов”!

„Дилър на любов“ е проект, който подготвям от 4 месеца и съм щастлив, че медиите и феновете на поп музиката му обърнаха внимание. Написах музиката, вдъхновен от супер якия бийт на Jay Cee. Анастасия Мавродиева написа текста, в който по-много съвременен начин възпявам любовта. А това да съм „дилър на любов“ е една страхотна роля за мен. Хората, които ме познават също ще кажат, че много ми отива. За видеото отново се доверих на Николай Нанков, който реши, че лирическия герой трябва да има взаимовръзка със супер спортния американски автомобил ‘Додж Чаленджър’ и модела Грациела Ковачева. Родослав Гочев засне всичко по много филмов начин и съм радостен, че работих с тях!

Мислиш ли за други твои авторски проекти?

В момента започвам да работя по нова песен и се надявам, че до лятото ще е готова. А по-нататък ще се радвам да издам и един албум, в който да включа всички авторски песни, които съм написал до момента! Стискайте палци! (стискаме)

 А какво е твоето мнение за модерната българска музика? Може ли да посочиш колеги, които харесваш и такива, които е по-добре да спрат да пеят?

Всеки има право да се опитва. Хората са казали, че за всеки има място под слънцето! Предпочитам да говоря за тези, който харесвам. Определено харесвам Мария Илиева, Любо Киров, а от младите артисти харесвам Павел и Венци, Кристиян Костов, Гери Никол, Надя и други.

Освен изпълнител, ти си и преподавател. Как избираш дечицата, с които работиш и какво е най-ценното, което искаш да им предадеш?

При мен идват много талантливи деца, които искат да научат от мен всичко за музиката, сцената, концертите и въобще поведението на един истински артист-изпълнител. Когато започвах си мислех, че няма да имам достатъчно търпение да бъда педагог, но с времето разбрах точно обратното. Оказа се, че доста ставам за това. (усмивка) Много от моите ученици постигнаха големи успехи в Х Фактор, Гласът на България, България търси талант и Големите надежди.

И защото това интервю е за Хулиганката, разкажи най-хулиганското нещо, което си правил!

А така! (широка усмивка) Винаги съм бил много възпитан и любезен. Може би най-хулиганските случки, които съм имал са останали някъде в детството и няма някоя ярка случка, за която да разкажа.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Eli каза:

    Това момче има талант да пее, но е невъзприемчив от публиката и малко смешен визуално. Вижда се че си е купил повече от 270 000 гледания, което е тъжно! Ако имаше малко доблест и себеоценка щеше да се замисли защо младите не го харесват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *