5 неща, които мъжете не бива да казват на жените

мъжете

5 неща, които мъжете не бива да казват на жените

 

Само с няколко непремерени думи, мъжете може да отблъснат дори най-любящата жена. Ето защо е препоръчително да внимават какво говорят и да спазват максимата, че жените обичат с ушите си.

Предлагаме някои от най-често използваните клишета, които трябва добре да се запомнят и никога да не се излизат от мъжките уста:

  1. Обичам те, но…

Няма никакво „но“! Мъжът трябва да казва „обичам те“ или просто да замълчи…завинаги. Жената по никакъв начин не трябва да се съмнява в чувствата на своя възлюбен.

  1. Искаш ли пари, вместо подарък?

Истинските дами обичат да получават конкретни подаръци за празника си, а не пари или ваучери. Разбира се, подобна ситуация няма да доведе до разпад на връзката- все пак е налице старание от страна на „силния пол“- но жените биха оценили повече вкуса, отколкото стойността.  

  1. Приятелките ти ме вбесяват

Просто не става!

  1. Супата на майка ми е по-вкусна

Сравнения с майката, сестрата, а още повече с бившите партньорки са недопустими. Такъв подход е направо самоубийствен и може да ви изпрати в черния списък за вечни времена. Собствената жена трябва да бъде не само най- желаната, но и най- добрата във всичко. Дори най- безобидния опит за сравнение може да предизвика буря с неочаквани последствия.

  1. Този път иди при родителите си, сама

Жените не само обичат, но и държат да правят всичко с любимите си мъже. Така, че ако поискат да ги придружите, е не просто наложително, но и задължително. Отказ от такава подкрепа е равносилна на скандал.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *