Актьорите чули „грозен си“

Техният живот не е само обожание от фенове и напукало се от красотата им огледало. Напротив! Едни от най-популярните и обичани актьори са чули обиди по свой адрес…И „грозен си“ било най-меко казаното.

Бенедикт Къмбърбач

Бенедикт

Преди 7 години, когато излязла първата серия на „Шерлок“, зрителите залели продуцентите с обвинението: „Вие ни обещахте един секси Холмс, а  не този“. Но за щастие на изисканите киномани, буквално след втората серия публиката рязко обръща сексапилния си компас, запленена от неповторимата харизма на Къмбърбач. Дори и името му е такова- все едно произнасяш любовни думи под вода.

Джесика Частейн

Частейн

Емблематичната млада актриса преживява нещо твърде неприятно, което без малко да я откаже от кариерата й. На един от първите й кастинги Джесика бива  отхвърлена с аргумента „прекалено рижа“. Съветват я да се изруси, за да бъде „нормална като другите“. Слава Богу актрисата отказва и много скоро доказва, че и рубинките не са за изхвърляне.

Криси Тейген

Криси Тейген

Съпругата на Джон Леджънд е може  би единствения супер модел, който не се побира в общоприетите норми. Когато била тийнейджърка Криси се явила на конкурс за манекени. Отхвърлили я, тъй като била „прекалено дебела“. Голяма грешка! Тейген не само не отслабва, но и доказва, че сочните извивки може да са адски съблазнителни.

Дженифър Лоурънс

Дженифър Лоурънс

Проблем с килограмите, според холивудския кантар, имала и Дженифър Лоурънс. Модерната кино икона отнася доста критики за това, че не изглежда достатъчно гладна за „Игрите на глада“. В интерес на истината, Джен опитва някакви диети, което едва не коства здравето й и много скоро актрисата се завръща към перфектните си „едри“ мерки, които я правят световно известна.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *