Анa Иванова, момичето от AURORA

AURORA

Анa Иванова, момичето от AURORA

За нея знаем, че е родена в София, но дълго време е живяла в чужбина. Визията й е въздействаща, както е модерно да се казва, но не я разхожда по конкурси за красота, а предпочита да тренира бокс или муай тай, разнообразявайки се с екстремни преживявания…Като това да препуска с мотора си. Тя е Ана Иванова и е неповторимото присъствие към проекта на Fabrizio Parisi, WahTony и Белонога, AURORA.

Нека да се запознаем.

Родена съм в София. На 11 годишна възраст заминах да живея в чужбина с майка ми. Първоначално бяхме в Кипър, където посещавах първо гръцко училище, след това частно американско училище. Тогава тренирах и  тенис на корт.

Пет години по-късно се преместихме да живеем в Австрия, където завърших училище. А години по-късно, вече съм в България.

Откога и как започна да се занимаваш с моделство?

Не мога да твърдя че съм професионален модел. Отдавам се на това занимание за удоволствие, а не като професия.

Aurora

Кадри от заснемането на AURORA

На какво се дължи впечатляващата ти красота?

Бих казала ген, тъй като не полагам особени грижи… Да не кажа почти никакви за външния си вид (усмихва се). Освен да спортувам.

Имаш ли си любимо спортно занимание и спорт, който би препоръчала на всяка жена?

 Не мога да препоръчам нищо конкретно, защото всеки човек има индивидуални нужди и харесвания. Мен лично ме увличат всякакви спортни занимания- както бойните изкуства така и танците, например. Тренирала съм тенис, балет, модерни танци, хип хоп, баскетбол, кикбокс, бокс и муай тай. Обичам и всякакви групови тренировки като: кросфит, бодипъмп, канго джъмпс, йога, тапаут и т.н. Обичам да разнообразявам и да придобивам нови умения.

А как стои въпроса с любовта? Имаш ли си приятел и какво смяташ за съвременните мъже?

Животът ми е доста динамичен и в момента рядко намирам време за интимности. Трудно ми е да изразя обективно мнение относно съвременните мъже. Мисля че не могат да се сложат под общ знаменател.

Коя е най- голямата лудория, която си правила в живота си?

Тук вече ме затруднихте (усмихва се). Мога да изброя много ситуации, които за мен са нещо обичайно, но други биха определили като лудост. Предпочитам тези истории да бъдат разказвани от други. Майка ми, например, би казала че е лудост да притежавам и карам мотор.

Ана Иванова

Във видеото към AURORA (Fabrizio Parisi&WahTony feat Belonoga) Ана е облечена от Lucy Fashion

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *