Арт-работилница за деца

арт работилница

В първата Работилница за деца ще изработват всички заедно, но и всеки за себе си, 3D картина!

Всички знаем колко е трудно да направим лятната ваканция на децата забавна и интригуваща, ако се налага да останем в големия град! Също така знаем колко е трудно да откраднем дори един-едничък свободен час, за да изпием дълго отлаганото кафе с най-добрата приятелка! Всъщност, това са само две от причините да заведем детето си на Детска арт-работилница! В разгара на лятото от Работилница „Артикос“ предприемат поредното предизвикателство – отварят вратите си за най-малките! Защото вярват, че освен с технологии, децата трябва да развиват и умения с ръце! Защото вярват, че „майсторенето“ развива уменията, сръчността и мисълта и подготвя децата утрешния ден, когато ще бъдат пораснали! И защото обичат децата и искат да се докосват по-често до техния свят, за да не се вземат за прекалено възрастни!  А и защото обичат майките и вярват, че всяка майка трябва поне веднъж в седмицата да изпие кафето си на спокойствие!

В първата Работилница за деца ще изработват всички заедно, но и всеки за себе си, 3D картина! Обещават да има рисуване, но и  моделиране и апликиране! Картината, която всяко дете ще изработи,  е подходяща да бъде подарена на мама, на леля, на баба или да бъде окачена на стената в детската стая – за гордост на нейния Майстор! Допълнително може да бъде сложена в рамка, която детето и родителите сами да изберат според предпочитанията си.

Местата в работилницата са само 5 за една група, за да може всяко дете да получи нужното внимание. Работилницата ще се проведе на 22 юли 2017г (събота) от 11 часа и ще продължи около 90 минути. Подсигурени са всички нужни материали. Таксата за участие е 12лв, а записване може да направите до 18 юли на тел. 0888 10 52 53 или на място – ул.“Неофит Рилски“ №36 в София. Още информация има и на фейсбук страницата: ARTIKOS.BG .

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *