Българската Синди Крауфорд пее „Девойко мари, хубава“

DIA

Димана Мирчева-DIA дебютира на българската сцена през лятото на 2015 година с „Егея”

Заради секси бенката на лицето си (точно където трябва), наричат Димана Мирчева „българската Синди Крауфорд“. Но за своите фенове тя е позната само като DIA- момичето, което вкара народната музика в дискотеките. Сега DIA хвърля ръкавицата на всички, които се страхуват от истинската любов. 

Нейната версия на „Девойко мари, хубава“, една от най-красивите български песни, освен че демонстрира уникалните й гласови данни, задава и смели въпроси: „Също като много българи, аз много харесвам тази песен. Към оригиналния текст обаче добавих и още нещо – споделя DIA – мои думи, които сякаш душата ми извика, и съм сигурна, че много момичета ще се припознаят в текста… Защото в днешно време страхът от обвързване, вечното бягство от любовта и недоверието към чувствата на другия сякаш се превръщат в модерна мания и стандарт за живот“.

DIA

Черен демон преследва изпълнителката, за да се всели в нея

DIA „облича“ идеята във визия под режисурата на Николай Гарабедян. Във видеото камерата я отвежда в приказна гора, която въпреки красотата си крие опасности. Черен демон преследва изпълнителката, за да се всели в нея и да я унищожи… или да й покаже, че колкото и да опитва, човек никога не може да избяга от чувствата си.

Вижте историята на една голяма любов с неочакван край:

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *