Даниел Крейг е щастлив с „възрастната“ Моника Белучи

007 spectre

Една сцена с wow ефект!

Премиерата на дългоочаквания нов епизод от сагата за Джеймс Бонд съвсем естествено дърпа погледите и към основните звезди в „007: Спектър“. И поздравления за онзи изтънчен ум, избрал момичето на Бонд този път да бъде изиграно от жена. Самата Моника Белучи неотдавна призна, че е очаквала ролята на M и останала изненадана от поканата  да бъде всъщност страстната партньорка до Джеймс.

Но ролята на брюнетката възбуди  гореща дискусия в социалните мрежи: бива ли толкова „зряла“ персона да е Bond girl?! От една страна са почитателите на Белучи, яростно защитаващи нейния очевиден до полуда сексапил, от друга- дребнаво настроените към визията на актрисите зрители.

Страна в спора поема и Даниел Крейг, който в едно от интервютата след премиерата на „007: Спектър“ сподели, че подобна дилема предизвиква в него само и единствено смях. „За Бога, та ние не говорим за Моника Белучи!“ – казва Крейг  и добавя в сметката своите 47 години, срещу прекрасните 51 на Моника Белучи, което ги прави почти възрастово равностойни.

Изводи:  а- Моника е едно от най-красивите Бонд-момичета…т.с. жена

        б- Светът на киното явно преосмисля отношението си към „зрелите“ жени. (вижте повече по темата в рубриката „50-те, новите 30)

       в- Бонд порасна! 

 

 

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *