Денис Асенов впечатли публика и участници в конкурса „Мис Лято“

Денис Асенов
Денис Асенов

Денис Асенов, който направи своя музикален дебют с баладата „Забрави“, впечатли и зрителите на конкурса „Мис Лято“. Макар и реализиран в края на горещия сезон, елегантният конкурс се зарадва на огромен интерес и успя да събере на едно място (спазвайки противоепидемичните мерки) известни имена от българския културен и бизнес елит, както и красивите претендентки за титлата „Мис Лято“. Председател на журито бе бизнесдамата Мая Хътчинс,  а д-р Йовко Червенков и д- р Смилен Смилов бяха нейните кавалери в тази почетна позиция.

Стилното събитие, организирано от лорд Евгени Минчев, не мина и без негово музикално изпълнение, но бурни овации обра дебютанта в поп фолк музиката Денис Асенов. Изпълнителят на „Забрави“ прие участие в конкурса след лична покана от Евгени Минчев, който го призна за явление на българската сцена.  

Припомняме, че дебютът на Денис Асенов, наречен „Забрави“, предизвика истинска сензация.

Сериозна заявка за успех на проекта дадоха и неговите създатели- тоталните хит мейкъри Тодор Емилов- Торино и Павел Денов- Пашата.

Подкрепа в цялостното създаване на песента, Денис откри и в лицето на екзотичната шоу звезда Стефани Обадиару. Атрактивната танцьорка и модел е фаталното момиче от клипа и неустоимо приковава погледите към видеото. Изпълнителят признава, че Стефани е най-добрата му приятелка, но не приема участие в проекта само заради това, а и защото искрено вярва в успеха на „Забрави“.

Може да харесате още...