Димитрия Николова- DIMI за ХУЛИГАНКАТА

Димитрия Николова-DIMI

Въпреки, че август е месец на отпуските, ХУЛИГАНКАТА не смята да почива. Още повече, че на музикалния небосклон се появи нова и млада звезда- Димитрия Николова- DIMI.

Нямаше как да не я потърсим за едно познавателно интервю. И ето какво се получи:

Забавно ли е да си 17 годишен в 21- ви век?

Смятам, че всяка една възраст е забавна по свой собствен начин, някои казват, че тийнейджърските години са най-хубави, други – по-зрялата възраст. Истината е, че няма как да разбереш преди да си ги изживял. Относно до 21-ви век…мисля, че предоставя всичко, което 17 годишен може да иска от живота.

Сподели по една любима дума от всеки език, който знаеш?

 – Много е трудно да се избере само по една дума от език, но да кажем, че ще сложа една от всички любими. Испански – despacio, което значи “бавно”; Италиански – innamorato – влюбен; На Английски честно казано нямам любима дума. Той е толкова навлязъл в нашето ежедневие, че вече не ти прави впечатление самото му звучене където и да си. На руски също е трудно да избера, защото доста си приличат с българския.

Как минава един процес по създаване на песен при теб?

Винаги всичко става много спонтанно. Харесва се някакъв инструментал от нищото и се казва “хайде да правим песен на това”. Много е забавно всъщност, защото до сега по този начин минах покрай няколко стила и така намерих точно този, който ми пасва най-добре- латино музиката. 

Какво предпочиташ да бъдеш: отлична ученичка или голяма звезда?

 Смятам, че човек трябва да прави това, за което е създаден. Винаги съм имала хубави оценки в училище, но не смятам, че точно тези знания те правят успял човек. Хората трябва да преследват мечтите си. Така че отговорът на този въпрос е – голяма звезда. За мен е важно да си интелигентен, а не препълнен със знания, които не се отнасят до твоята сфера на развитие. 

Кое е най-страхотното нещо, което си изживяла за последно?

Първото, което ми идва на ум са запознанствата с много много талантливи артисти/певци по време на множеството ми посещения в Италия. Страхотно е, защото по този начин черпиш нови идеи, вдъхновение, виждаш друга гледна точка от съвсем друга среда и не на последно място – създаваш много ценни приятелства с хора, които имат същите интереси като твоите.

Какво би променила в живота си или външността си?

Абсолютно нищо! Живота може да поеме в много посоки и той от само себе си се променя. Във външността си смятам, че няма човек, който да харесва абсолютно всичко в себе си, но близките години не бих променила нищо.

Сравняват младата българска  изпълнителка с Камила Кабейо

А какво правиш, когато никой не те гледа?

Тук всички очакват нещо супер интересно…всъщност аз съм много контактна и постоянно съм някъде навън. Когато никой не ме гледа аз просто си почивам, лежа на дивана и гледам сериали.

Изброй ни три твои любими неща и кажи защо са ти любими…?

Тук определено ще започна с пеенето…Правя го от доста малка и просто вече не си представям живота без музика. Второто ми любимо нещо е да свиря на пиано. Въпреки че все още не съм виртуоз, обичам да се занимавам и да научавам нови неща. Третото нещо е като всеки нормален тийнейджър – да излизам навън с приятели, въпреки че това понякога е малко трудно, защото както казах съм контактна и доста често отсъствам от Пловдив…затова ми е трудно да се видя с всички.

И понеже това интервю е за ХУЛИГАНКАТА – сподели коя е твоята най-голяма пакост в живота, до момента!

 Сигурно няма да ми повярвате, но не съм правила нещо глупаво до сега. Не помня дори някога да са ме наказвали за каквото и да е. 

Може да харесате още...

1 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *