Джъстин Бийбър – Буш е виновен за 11 септември

Template- NewsВ края на юни бе представено видеото към Where Are Ü Now – съвместен проект на Skrillex, Diplo и с участието на известния канадски тийнидол Джъстин Бийбър (Justin Bieber). Новаторското парче се хареса на меломаните, но пък няма нищо впечатляващо в клипа (поне от пръв поглед) – използвани са малко анимации, младежът си танцува, минават някакви си рисунки, драскулки за части от секундата. Едва ли някой възрастен би се заинтригувал от тях. Но истинските фенове обаче са основно тийнейджъри, които, докато гледат клипа в интернет, постоянно го спират, за да видят какво точно е нарисувано на всеки отделен кадър. Докато някои се радват на Пикачу (Pikachu), извънземни, котенца и кученца, динозаври и звездички и др., има и такива, които са открили и политически, даже и сатанистки послания.
В кадрите например се вижда Джъстин, нарисуван като някакво чудовище или караконджул (зависи колко ви е богата фантазията), а вляво- BUSH DID 911, иначе казано „БУШ Е ВИНОВЕН ЗА 11 СЕПТЕМВРИ“. Съдейки по другите рисунки обаче, виждаме как бившият на Селена Гомес (Selena Gomez) е обгърнат от илюминатски знаци. Дали това обяснява, че илюминатите нямат нищо общо със събитията от 2001-ва, или просто режисьорът и екипът на музикантите се опитват да ни объркат мозъците, си остава в тайна.
Сред хилядите рисунки, създадени от огромния екип, работил върху видеото, упорито взрените фенове на тийнидола може да открият надписи като: „Селена, къде си сега?“; „Какво ли наистина се крие в мозъка на Джъстин“; „Обичам „КОТКИ“ – снимка, както и изображение на

Джъстин и палавите прасета

Джъстин и палавите прасета

размножаващи се прасенца… и още много други глупости.
Сега наистина ни липсва малкият Джъстин Бийбър, който скромно ни пееше „Бейбе, Бейбе, Бейбе ООО“! Но тъй като той ни е любимец, ще обвиним криейтив екипа на видеоклипа, понеже на сладура му се събра много тази година, след като показа голото си дупе на целия свят и взриви социалните мрежи директно от остров Бора Бора.

 

Ето и новото видео


А сега и малко носталгични кадри от времето, когато Бийбър беше любимец както на дъщерите, така и на техните майки.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Az каза:

    Като цяло т’ва е пропаганда. То е ясно, че Буш е “направил“ 9/11, въпроса е, че хората не могат да повярват. Иначе илюмината си остава илюминат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *