Един от „Новите съседи“ иска да работи в България

Начо Герерос

Актьорът Начо Герерос
няма търпение да опита българска кухня

Начо Герерос няма нищо общо с флегматичния портиер Коке Калатрава, чиято роля изпълнява в комедийния сериал „Новите съседи“ по bTV Comedy.  От 20 години симпатичният актьор работи активно за телевизионни продукции, участва в театрални постановки, снима се в киното. Свободното си време уплътнява със спорт и с декорация, обича да чете и, както сам казва, предпочита да води „смислени разговори с приятели”.

В момента Начо играе в спектакъла „Чудо в къщата на семейство Лопес“. През есента ще се снима в 10-ия сезон на „Новите съседи“, след което му предстои нов ангажимент в театъра, вероятно през пролетта на 2017 г. „Още от дете реших, че актьорството ще бъде дори повече от професия – то е моето призвание. Винаги съм си мечтал да бъда актьор, водещ или певец”, споделя пред btv.bg Начо Герерос.

Преди 25 години той се мести от родния си град Ла Риоха в Мадрид, и почти веднага след това започва работа. Признава, че има роля, която го е затруднила изключително много: „Преди 11 години участвах в една пиеса, в която изпълнявах ролята на хомосексуалист, затворен в нацистки концентрационен лагер. Тази роля беше най-трудната в кариерата ми, но и ми донесе много удовлетворение в професионално отношение и в личен план”.
В „Новите съседи“ попада съвсем логично – преди това участва в 14 епизода на „Щурите съседи“

Начо и Кристина

Начо Герерос в момента има връзка с партньорката си от „Новите съседи“ – Кристина Медина

(в ролята на Хосе Мария). „Авторите и продуцентите са едни и същи, и така получих предложение за ролята на Коке”, разказва той.

Актьорът прави и друго признание – че се страхува от несигурността в света в момента. „Би било страхотно  да работя по проект в България, макар че не знам и една думичка на български”, продължава той. Допълва, че няма търпение да опита българската кухня, за която е слушал много.

Начо Герерос не подминава и темата за любовта: „Тя е нелогично, но и абсолютно жизнено необходимо състояние. Сърцето има нужда от емоции. И колкото са по-силни, толкова по-добре”. Доказателство на думите му е и фактът, че в момента има връзка с партньорката си от „Новите съседи“ – Кристина Медина.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *