Фен новини за Чаатай Улусой

фен клуб на Чаатай Улусо

Вики в ролята на репортер на Хулиганката

“Тези дни са много специални за всички нас, защото празнуваме една година от основаването на нашия фен клуб! За мен надявам се и за вас тази година беше едно голямо приключение и съм много щастлива , че с общи усилия постигнахме множество успехи“- това  са думи на  Виктория Александрова. Именно тя съумя да организира почитателите на турския актьор Чаатай Улусой в България и на 24 октомври 2015 г. бе поставено началото на неговия фен клуб.  Групата им стартира с 382 души, а сега, година по късно, те са почти  1500. Заветната им цел продължава да бъде любимецът им да дойде в България.

Вики ни потърси  за да сподели успехите на клуба и в ролята на репортер на  Хулиганката, интервюира най- дейните участници в сбирките. Ето мнението на някои от тях.

Виктория  Терзийска

Идеята за клуба на Чаатай много ми допадна и за това се включих. И ето, че измина една година от създаването му. Много се радвам , че  членувам в този клуб,защото това ми донесе само положителни емоции и засили обичта ми към работата на талантливия Чаатай. Много съм горда, че участвам в този клуб и се надявам някой ден да се срещнем с него.

Добри Неделчев

Усещането беше невероятно. Преживях хубави емоции! Бих искал Чаатай Улусой да дойде в България и да го видя на живо. Много се радвам, че съм приет в групата.

Чаатай

Фен клубът на Чаатай наброява почти 1500 последователиБългария и да го видя на живо. Много се радвам, че съм приет в групата.

Диди Иванова

Тази една година беше незабравима за мен.  Много съм щастлива,  че съм част от българския фен клуб на Чаатай!  Дано скоро го видим в България!  И го накараме да се гордее с нас !

Цвети Пламенова

Последната година беше невероятна за мен!  Много съм щастлива,  че Чаатай има Български фен клуб и че съм част от него! Една от най – големите ми мечти е той да дойде в България!  Дано се случи скоро, ще го посрещнем по невероятен начин!

Людмила Колева

За мен тази година беше много хубава . Много харесвам Чаатай и затова се включих в неговия фен клуб в България. Бих се радвала да го видим на живо, още повече, че е с български корени! Играе добре, макар че е още в началото на кариерата си!  Партньорите му са доказани актьори като Четин Текиндор, Баръш Фалай !

Дарито Стойчева

За мен беше голяма чест да участвам в този клуб.Той много ми помагаше да получавам различна информация, за нашия любим актьор. Надявам се с годините да постигнем още много успехи във фен клуба. Разбира се и Улусой да дойде за да ни види !

Чаатай Улусой

Мечтата на феновете е любимецът им да дойде в България

Радослав Алексиев

Да си фен на клуба на Чаатай Улоусой е невероятно. През тази една година получавахме вярна и навременна информация относно нашия любим актьор. Всеки ден научавахме нови и интересни неща относно Чаатай. Именно в това се крие смисълът на един фен клуб! Разбира се, че очаквам да го видя на живо и най-много в България. Тук той има страшно много фенове и би било много хубаво, ако някои ден дойде и зарадва хиляди фенове!

Катя Костадинова

И така измина цяла една година, изпълнена с много емоции и с нестихващ дъх на този прекрасен и незабравим филм. Благодарение на вас и ние станахме част от вас. Ще се радвам много и ако успеем да го видим на живо. Дано на нас- феновете, които сме част от клуба да ни се осъществи мечтата. Благодаря на Виктория. Бъди все така силно и борбено момиче. Обичаме ви и до нови срещи.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *