Fox Life разхожда холивудски обувки

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър с култовите обувки от „Сексът и градът“.

FOX Life и Paradise Center официално откриха изложбата “We Love Shoes”. Обувките на всички времена са творение на най-известните световни дизайнери: Маноло Бланик, Джими Чу, Кристиан Лубутен и Вивиан Уестууд. Уникалната колекция гостува у нас по повод 10-тия рожден ден на FOX Life и е изложена на Fashion Avenue в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100, ет.+1). Входът е свободен. „Най-вярната аудитория на FOX Life са дамите, а най-гледаният сериал по канала е „Сексът и градът“. Това ни прави сигурни, че приятелките на FOX Life ще имат чудесни емоции при срещата с обувките, които Сара Джесика Паркър носи по време на снимките.“, смята Милена Филчева – маркетинг директор на Фокс за България.

Колекцията от 50 ретро и съвременни модели включва символи на модната, музикалната и филмовата индустрия – носени от Бионсе, Джулия Робъртс, Джесика Бийл, Рита Ора и Ким Кардашиян. В изложбата са включени и части от колекциите на Вивиен Уестууд и Кристиан Лубутен – „Rocking Horse“ и „Very Riche“.

Обувките, които по-скоро са произведение на изкуството, отколкото продукт на модната промишленост, остават в България до 15 ноември.

FOX Life_We love shoes

Fox Life представя We love shoes…Ние също!

 

Louboutins

Кристиан Лубутен обува Дженифър Лопес. Тя му посвети песента „Louboutins“

Маноло Бланик

Произведено от Негово Величество Маноло Бланик- кралят на обувките.

Джими Чу + Сваровски = съвършенство!

Джими Чу + Сваровски = съвършенство!

Вивиан Уестууд

„Винаги съм знаела, че съм родена, за да бъда необикновена“- казва Вивиан Уестууд…Обувките й също!

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *