Характерът според устните

Пълни и големи устниустни

Притежателите на такива устни са волеви, решителни хора със силен характер прикрит  под мека и сочна външна обвивка. Широките и пълни устни са признак на влага в организма, изобилни чувства, сърдечност и доброта. Може да се каже дори, че голямата уста е свидетелство за житейски успех. Тя придава особена елегантност и чар, но също така може да изглежда изключително арогантна ако собственикът се държи надменно спрямо другите хора.

Пълни и малки устниустни

Малките и пухкавки устни говорят за приятен и лек характер. На хората с такива устни е трудно някой да им се обиди или разсърди. Те са душата и сърцето на компанията и подобно на слънцето даряват на околните топлина и радост. Винаги са отворени за разговор и готови да помогнат. Общуването с тях е приятно и вълнуващо и винаги доставя удоволствие, дори да се говорят празни приказки. Като крайност при такъв тип хора може да се отбележи, че не могат дълго време да остават без внимание, защото започват да капризничат и проявяват егоизъм.

По-голяма горна устнаустни

Издадената напред горна устна означава положителен характер и активна натура. Това е така,  защото се смята, че горната устна е свързана с ума, а долната– със сърцето. С горната устна човек мисли, а с долната чувства. Като стандарта мярка се приема, че широчината на устата трябва да е равна на дължината на носа и ухото. Нормалната големина е от 5 до 7 см. Жените с такива устни  се изявяват като естествени лидери и винаги са готови да поемат управлението и отговорността. Ако не успеят да контролират желанията си, стремежът им към различни прищявки много често води до конфликти и разваляне на отношенията.

По- голяма долна устнаустни

Хора с такива устни минават за ярки и позитивни личности. Ако долната устна е по-издадена от горната, това говори за пасивност и мудност в постъпките. Смята се, че горната устна е мъжката и тя трябва да дава, докато долната е женската– тя взема. Въпреки всичко притежателите на такива устни уверено вървят към своята цел и постигат желаното, както в кариерата, така и в личния си живот. Лесно разбират всички, освен себе си. Около тях винаги е забавно, въпреки че прекалената активност бързо ги уморява. Като недостатък  може да се отбележи, че трудно се сдържат, дори често са нетолерантни. Не обичат да си мълчат, ако тяхното мнение е в противоречие с това на околните.

Тънки и големи  устниустни

Комбинацията голяма уста с тънки устни е отличителен знак за откритите и добри хора, въпреки сложния им характер. С тях лесно може да се намери общ език стига да се преодолее желаниeто им да подчинят околните и да налагат  мнението си. Успяват да намират изход от всяка ситуация, при което не може да се отрече умението им не само да изкушават и пленяват, но и да остават загадъчни. Подредени са и като цяло са позитивни личности.

Тънки и малки устниустни

Хората с малка уста и тънки устни също се отличават със сложен характер. Те са много придирчиви към своята среда, не всеки може да намери с тях общ език. Но пък този, който вече им е приятел, може да разчита на подкрепа и помощ, а в бъдеще може би и на предателство. Гневливи са, имат твърдата воля и характерна неотстъпчивост, а умът им контролира чувствата. В семейството честите кавги не са изключени, заради навика им да уважават преди всичко себе си и своя избор.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *