Instagram блокира Санта Китана

Санта Китана
Санта Китана

Вече повече от месец Instagram „държи в плен“ профила на най-атрактивната ни изпълнителка. Приложението скри снимките на Санта Китана, с което яростно разочарова хилядите й последователи. Възможна причина за този бан са чистата сексуална провокация в кадрите на Санта и вълната от откровени коментари, които те винаги предизвикват. „Аз никога не съм крила, че точно това е моята цел- да провокирам. – споделя Санта Китана- Но за разлика от други артисти, които отчаяно търсят внимание, с перфектно режисирани пози и обработени снимки, аз се показвам такава, каквато съм. Не съм виновна, че винаги съм страхотна…особено без дрехи.“  

Като един от артистите, в жива социална връзка с феновете, Санта Китана не може да си позволи дълго да е без официален профил в Instagram. Вече е на линия новият й социален канал, в който също не липсва сексуално намигване.  

На https://www.instagram.com/santa__kitana/  може да се видят най-харесваните снимки от стария профил и да се следи за нови, смели кадри от изпълнителката на „Гола икона“.

Приложението сложи X върху снимките на българката

Изкусителната дързост на българката стана известна и в съседна Румъния. От няколко години Санта Китана живее там, а в последните месеци влезе и в румънската жълта преса, заради връзката си с плейбоя Тристан Тейт. Двамата бяха засечени в смущаващи пози в популярно румънско заведение и веднага попаднаха под обстрела на папараците. Българката обаче не крие, че за сега няма намерение да се обвързва сериозно и всяка връзка с мъж е подчинена единствено и само на забавлението.

Още признания от „голата икона“ на поп музиката може да се открият в актуалния брой на сп. ELLE, на корицата, на който е Санта Китана. Разговорът между страниците пари до горещо и обещава интересни емоции.

Може да харесате още...