Истински истории в Модерно семейство

модерно семейство

Сериалът е забавен, защото е достъпен, а ситуациите вътре може да се случат във всяко семейство

Няма по-лесно нещо от писането на сценарий за сериал. Единственото, което трябва да направиш, е да се оглеждаш около себе си и да описваш своя и живота на другите.“ Поне така смята Стив Левитан, създателят на най-успешния съвременен ситком „Модерно семейство“. Сериалът е толкова забавен, защото е достъпен, а ситуациите вътре може да се случат във всяко семейство, дори във фамилиите на сценаристите и актьорите.
Един от житейските моменти, пренесени на екрана, е ситуацията, в която децата на Фил и Клеър им приготвят закуска и отиват към спалнята, за да ги изненадат. Сюрпризираните се оказват те, попадайки на родителска любов „в действие“. Конфузът се е случил на самия Левитан, съпругата и непреднамерената му дъщеря, а години по-късно влиза и в сценария.
Неволите на друг актьор също намират място в забавния сюжет. На екрана отнема известно време, докато консервативният баща Джей Притчет (Ед О‘Нийл) приеме, че синът му живее с друг мъж. Също като героя си и актьорът Джеси Тайлър Фъргюсън попада в ситуация трижди да обяснява своите чувства, мисли и сексуалност. „Наложи се да призная на баща ми, че съм гей, когато бях 17, 19 и 21 години“, споделя Джеси и всеки път родителят го приема с изненада. Същата поза е залегнала в сценария на „Модерно семейство“. На екрана Джей Притчет комично и дълго осъзнава ситуацията, докато се примири, но в живота истинският баща наистина е сломен. Оказва се, че и сестрата на Джеси се припознава като лесбийка. Тази нишка не заляга в сценария,

София Вергара

София Вергара затвърди своята сексапилна популярност, чрез „Модерно семейство“.

защото според екипа никой нямало да повярва, че е истина.
Случка от детството на друг актьор в „Модерно семейство“ допринася за изграждане на неговия неподражаем образ. Като малък Ерик Стоунстрийт (Камерън) мечтае да играе в цирка. Когато е на девет години, дори си измислил свой персонаж – глупавия клоун Фризбо. Малкият Ерик се преобличал като него, а години по-късно героят му от „Модерно семейство“ също се преобразява като клоун, наречен… Фризбо.
Но докато на екрана героят му се заглежда по мъже, в живота Стоунстрийт e категоричен любител на жените. Той дори беше заподозрян в интимна връзка с Чарлийз Терон. Ситуацията толкова развеселява пълничкия комик, че пуска щекотлив коментар в туитър: „Наистина желая хората да спрат да сплетничат, че аз и Чарлийз се срещаме. Все пак това може да накара Холи Бери да ревнува.“

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *