Ивайло Колев се завръща с „Не като мен“ и Концерт-Трибют на Майкъл Бубле

Видеото е заснето в имение от 14 век, сгушено в Неаполитанския залив

Ивайло Колев

Ивайло Колев

Поп певецът Ивайло Колев изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо двугодишно отсъствие от голямата музикална сцена. Песента „Не като мен“ представлява изповед за предизвестения край на всяка голяма любов в живота на хората, а видеото е заснето в имение от 14 век,  сгушено в Неаполитанския залив.

„Песента е вдъхновена от моя личен досег с тази велика магия наречена Любов. Но не търсете конкретен човек. Това би било толкова прозаично! Тя е събирателен образ на всички онези дами, които са преминали през моето сърце и душа“, казва за новия си сингъл Ивайло Колев.

Имение от 14-ти век, сгушено в Неаполитанския залив подслонява за седмица Ивайло и неговият екип. В него те заснемат стилното видео, в което зрителите ще видят спиращите дъха гледки от Позитано и Соренто. Текстописец, композитор и режисьор на „Не като мен“ е Димитър Стафидов, който се включва с кратка рап част в сингъла, а специално от Лондон за снимките пътува и младия перспективен оператор Виктор Николов.

Ivailo Kolev (5)„Песента е посветена на онази голяма любов, която превръща розите в пепел, но не пепел от рози, а в изпепелени изсъхнали листа от прекалено горещите лъчи на любовта. И когато остава мъничката надежда, че спомена за теб е малко по-специален, все още е жив и тлее някъде дълбоко в съзнанието на другия. Макар и останал далеч назад, зацапан от пушилката на забравата“, казва още за най-новия си сингъл Ивайло Колев.

Ивайло Колев ще зарадва всички почитатели на хубавата музика и с концерт, който ще се проведе на 30 октомври (сряда) в Sofia Live Club и ще бъде посветен на творчеството на канадската суперзвезда Майкъл Бубле. Концерт-трибютът ще бъде предшестван от кратък коктейл, предпремиера към втория сингъл на Ивайло Колев, баладата „Светлина“.

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *