Красиви, но дефектни

Ако в момента се тревожите заради няколкото килограма отгоре или първите издайнически бръчки, вижте какви са непоправимите дефекти на едни от най-красивите жени в света:

красавици

Меган Фокс

Дори и при такава красaвица като Меган Фокс, може да се намери недостатък: поради вродени аномалия, актрисата има малко по-къс, но доста широк палец. Меган споделя, че като дете се е притеснявала от дефекта, но сега дори се надсмива над тези си тревоги.

красавици

Елизабет Тейлър

По време на едни от първите си  снимки, тогава младата актриса е помолен да свали грима си. Оказва се обаче, че завладяващия поглед на Елизабет не е резултат от силен грим, а от генна мутация. Тейлър е една от щастливките, чиито ресници растат в два реда, а това предава невероятния чар на погледа й. Между другото, цвета на очите на Елизабет Тейлър също е необичаен и рядко срещан: тъмносин, като наситен букет лавандула.

красавици

Холи Бери

Колкото и да е странно актрисата има 6 пръста на десния си крак. В повечето случаи подобна аномалия се отстранява още в новородена възраст, но при Холи тази операция не е извършена. Този дефект не пречи на актрисата – тя с радост носи отворени обувки.

красавици

Кейт Босуърт

Актрисата има необикновена особеност: едното око й е синьо актриса, а другото – кафяво. Тази аномалия предава изключително очарование на блондинката, а други от популярните, които може да се похвалят с такъв ефектен дефект са Мила Кунис и Кристофър Уокън.

красавици

Ванеса Паради

Ако Ванеса беше българка, със сигурност баба й щеше да й каже, че има „портичка между зъбите“. Така накратко може да се определи голямото разстояние между предните зъби на певицата. Друо поверие гласи, че който има този дефект е очакван от несметно богатство. Дали заради това, дали заради страх от шини, но Ванеса още като  тийнейджър отказва да сближи зъбите си, а към днешна дата това й предава неповторимо обаяние.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *