Медикус, Денто, Галения

Медикус, Денто, Галения

За десета поредна година AXIS BULGARIA е основен изложител на изложението, организирано от Международен панаир Пловдив

Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения“ в гр. Пловдив е един от най-престижните форуми за здраве в България. Тя събира производители и търговци от цялата страна. Водеща тема на изложбата бяха високите технологии и създадените с тях иновативни продукти за терапия и профилактика, инструменти и материали.

За десета поредна година AXIS BULGARIA е основен изложител на изложението, организирано от Международен панаир Пловдив. Компанията е единствената лицензирана в нашата страна, притежаваща ексклузивитет за внос и разпространение на продукцията на три швейцарски компании производители –  AXIS DENTAL SWITZERLAND, SUISSELLE, BELENSA. Продуктите на тези компании са съответно AXIS ротативни инструменти от най – висок клас и избелващи системи PURE, дермални филъри APRILINE и BELENSA – медицинска натурална козметика.

Швейцарската система PURE е в портфолиото на AXIS от 10 години. Тя въплъщава най-високите стандарти в медицината и издига науката и иновациите до напълно нови нива. Системата е предпочитана от българските дентални лекари поради ефикасността и абсолютната й безопасност.

Щандът беше посетен от редовните клиенти на Axis, които се запознаха с новите продуктови линии на компанията. Новата генерация био дермални филъри Apriline с патентованата технология A.P.R.I. е разработена след петдесет годишни изследвания на хиалуроновата киселина, което осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продуктите. Продуктите на Apriline на Suisselle са интелигентно адаптирани  към кожата. Резултатът от тях е  безупречен и дълготраен и със 100% ефективно разграждане. Всички продукти на Apriline са регистрирани в FDA (Международната организация за контрол и безопасност на лекарствата).

Посетителите имаха възможност да се докоснат и до швейцарската медицинска  натурална козметика BELENSA®, чийто ексклузивен вносител е AXIS BULGARIA. Тя е създадена чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Продуктите са произведени в съответствие с най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество.

Продуктите на AXIS BULGARIA са произведени в съответствие с ISO 13485 система за качество и всички продукти имат CE маркировка.   Всички операции са сертифицирани, интегрирани и осъществявани при най-високите стандарти на процедурите за безопасност и лабораторен контрол. Продуктите са клинично тествани и доказали своите предимства. Компанията е сертифицирана за качество на управлението ISO 9001:2008.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *