Мис Азия търси любовта във „Фермер търси жена”

Мис Азия

Красавицата има български корен – майка й е българка, а баща й руснак

Носителка на титлата Мис Азия ще търси любовта във „Фермер търси жена”. Вторият сезон на романтичното риалити ще се завърне в ефира на Нова на 18 септември, от 21.30 ч.

Красавицата има български корен – майка й е българка, а баща й руснак. По-голямата част от живота си прекарва в Русия. Никога обаче не губи връзката с България – като дете нямала търпение да дойде лятото, за да се прибере у нас. Днес живее почти изцяло в София, макар често да кръстосва света заради модните си ангажименти. Любопитното е, че признанието Мис Азия не просто е първата й сериозна титла – това било и първото й участие в конкурс за красота. Именно поради тази причина нямала абсолютно никакви очаквания – „Въобще не съм си въобразявала, че ще получа титла”, спомня си тя. Съдбата обаче я опровергава – не само че получава приза Мис Азия, но с него идват и редица покани от световни модни агенции.

Доказала се в света на модата, днес красавицата е решила да намери любовта. Ще я търси именно в лицето на един от петимата фермери, които зрителите ще видят във втория сезон на „Фермер търси жена”. Достатъчна ли е обаче красотата и ще успее ли една жена, покорила модните световни подиуми, да покори и сърцето на един български фермер, ще разберем от втория сезон на романтичното риалити.

Междувременно, предаването ще постави началото на една различна Facebook кампания под надслов #ФермерТърсиЖена търси отговори… В рамките на 7 дни /от 11 до 18 септември/, „Фермер търси жена” ще се обърне към всички свои фенове и романтици със серия от любопитни въпроси. Възможна ли е любовта между фермер и градско момиче? Как изглежда идеалната фермерска половинка и кои са петимата фермери, които трябва да продължат в предаването, са само част от темите, по които Facebook потребителите ще могат да изразят своето мнение. Всеки, който отговори поне на един въпрос, ще участва в томбола за спечелването на романтична награда.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *