Неделяна! Чу ли песента й?!

Страст, емоция и ритъмът на сезона- това предлага Неделяна Христова в новия си проект „Чу ли песента?“. Видеото е пиршество за очите, което е неизбежно с режисьор като Валери Милев, но за него ще стане дума след няколко реда. Преди това да поздравим Неделяна с новия й проект, след като миналата година обра аплодисментите с „Бум-бам“.

В „Чу ли песента?“ младата изпълнителка (част от бенда на Дани Милев)  отново работи с композитора Калин Димитров, а текстът е на Росен Димитров. Провокацията в проекта е нажежена до червено, а за по-смелите сцени в клипа Неделяна използва дубльорка.

Избери три думи, с които да се опишеш.

Отговорна, борбена, непокорна.

В „Сексът и градът“ се казва: „Ако нямаш мъж, който да държи на теб, пет пари не струваш“. Но в днешно време и кариерата е за предпочитане. Ти какво избираш- мъж или кариера?

Все още съм на етап, в който на първо място е работата и кариерата. Когато се появи някой, в който виждам нужните качества за по-сериозни отношения ще му мисля. Истината е,че имам едно прекрасно и любящо семейство и бих искала аз също да създам такова.

Мислиш ли, че съществува истинско женско приятелство? Как се превъзмогва завистта и суетата?

Да съществува! Ако жените се чувстват уверени и сигурни тогава няма място за завист и интриги. Имам няколко приятелки,които са страхотни жени и много ме подкрепят и насърчават в проектите ми.

Ти самата имаш ли приятелки и какво правите във вашите момичешки вечери?

Последно време съм стеснила приятелския кръг, но така е по-добре. Аз съм открит и прям човек и не искам да си меря приказките защото после някой щял да се разприказва. Женските ни сбирки са много шумни и весели, подкрепени с вкусна храна сготвена от нас и хубаво вино, което ни впуска в интересни разговори (усмихва се).

Опиши как се създава една песен в България? Винаги ли парите са от решаващо значение?

Вдъхновението и таланта на екипа, който стои зад песента не зависи от парите. Но е факт,че ако искаш да си конкурентен и на ниво се изискват доста средства. Има обаче песни които стават световни хитове без да стоят големи бюджети зад тях, така че май и късмет си трябва

И защото това е интервю за Хулиганката- кое е най-щурото нещо, което си правила някога?

Наскоро мои приятели с които се познаваме от деца се събраха във Варна, а аз пак имах работа в София и нямаше как да присъствам. Приключих с ангажиментите и понеже винаги пропускам най-щурите приятелски купони  си казах, че този път ще бъда там и понеже съм млад шофьор и не мога да карам толкова много километри сама, намерих в пътуващите групи при кой да се кача…ами интересно преживяване, странно за мен, но пък изненадата се получи (смее се).

Nedelqna

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *