Нека да опазим мъжа!

мъжете

Нека да опазим мъжа, да му дадем възможност да бъде себе си! Само така отношенията между мъжа и жената имат истински смисъл.

Присъщо за мъжете е да грешат, да се лутат в проблемите, да зациклят и да не бъдат такива каквито им се иска. Хулиганката, както винаги, подложи на критичен анализ поведението на съвременния мъжкар и изложи изводите, до които сама достигна. Нейният призив е: Нека да опазим мъжа, да му дадем възможност да бъде себе си! Само така отношенията между мъжа и жената имат истински смисъл.

А ето и няколко бегли съвета към мъжете, след които те ще се почувстват по-добре в собствената си кожа.

Мъже, не бягайте от проблемите!

Дори и да получите неочакван удар, да се огорчите, да изживеете разочарование, дори и да ви е трудно и да боли, помнете: няма идеални същества на този свят. Смисълът на живота е да се борите с трудностите, а не да се предавате и да измисляте интелигентни оправдания. Само така може да спечелите жената, която искате.

Не се самозалъгвайте!

Понякога може да опитате да лъжете когото си искате, но не и себе си. Бъдете честни спрямо себе си във всеки един момент. Само така може да бъдете реалисти и да имате шанс да се справите със ситуацията.

Не си губете времето с приятели, които само се оплакват и бягат от реалността!

Вероятността да станете като тях и да се „загубите“ е много голяма. Помнете, че истинските приятели не са тези, с които си пиете бирата и си ближете раните, а тези, с които кроите планове как да се справите с живота и с проблемите, които ви поднася.

Себеуважавайте се!

Вредно е, когато в стремежа си да докажете любовта към жената забравите за себе си и за своите потребности. Разбира се, помагайте й, когато имате възможност, но преди всичко се погрижете за себе си.

Бъдете себе си!

Да бъдеш себе си в свят, в който всеки и всичко се опитва да те промени и да те направи подражател и просто консуматор е една от най-сложните и трудни задачи. Някои винаги ще бъдат красиви, други богати, трети млади, но може никога да не бъдат себе си. Не се променяйте, за да доставите радост и удоволствие на такива същества. Бъдете сигурни, че точно такива ще се харесате на истинските хора.

Не живейте в миналото!

Никога не може да започнеш на чисто нов етап от живота си, ако не си разчистил сметките си с

мъжкар

Никога не може да започнеш на чисто нов етап от живота си, ако не си разчистил сметките си с миналото.

миналото. Така че по-добре е, за да не разрушите бъдещето, да изчистите проблемите и съзнанието си от миналото.

Не се страхувайте от грешките си!

Да направите нещо и да сгрешите е много по-ефективно и полезно, отколкото да не правите нищо и да не грешите. В крайна сметка ще съжалявате повече, че нищо не сте направили, отколкото за това, което сте… макар и да сгрешите. Грешките са начин да намерите правилния път и правилните хора.

Не се опитвайте да си купите щастие!

Много от нещата, които искате, наистина струват скъпо. Но истината е друга! Това, което наистина прави хората щастливи, са любовта, смехът и работата над своите чувства, а те са напълно безплатни.

Престанете да мислите, че не сте готови!

Никой никога не се чувства готов 100% за каквото и да било. Повечето сериозни възможности, които имаме като хора, ни карат да излезем от зоната си на комфорт, а понякога да бъдем и на предела на силите си. Всяка такава ситуация е и изпитание, и урок, който трябва да научим.

Спри да се конкурираш с другите мъже и да им завиждаш!

Недей да се тормозиш, че те са по-успели от теб. Концентрирай се върху твоите всекидневни малки победи. Стреми се към това да победиш себе си, а не околните. Помисли ти какво имаш от това, което другите искат.

Не бъди идеалист!

В реалния свят оцеляват не перфекционистите, а тези, които се стремят да достигнат целите си.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *