Неочаквани обрати в Твоят мой живот

turski serial

Нургюл Йешилчай е печелила редица отличия за най-добра актриса.

Поредица от неочаквани обрати се случват във втория сезон на „Твоят мой живот“ по bTV. Страстни любови, сватби с неочакван край, тежки убийства и изпепеляващи връзки очакват зрителите в новите епизоди на продукцията с успех в над 50 държави по целия свят.
Съдбите на всички герои се преплитат и създават множество сюжетни линии, което прави „Твоят мой живот“ още по-интересен и непредсказуем.

Любимците на публиката Джихан (Еркан Петеккая) и Гюлсерен (Нургюл Йешилчай) отново ще заживяват с трепетите и вълненията, които им поднасят трите им деца. В края на краищата, те ще получат благословия от всички и ще се женят, но в деня на церемонията се случва нещо непоправимо.
Дилара, друг от незабравимите образи в сериала, намира нова любов, който обаче крие тайна. Хазал не спира да създава проблеми, а Джансу изживява своеобразен катарзис, също като Кериман – любимата злодейка.

Но животът на звездите от сериала е не по-малко интересен от този героите им и предизвиква не по-малко вълнения в пресата, не само в Турция.

Еркан Петеккая е роден на 11 декември 1971 г. в Диарбекир. Детството му обаче преминава в Истанбул. През 1993 г. завършва Анадолския университет и веднага след това постъпва на работа в Народния театър. По това време започва и участието в сериали, сред които „Любов назаем”, „Времето лети”, „Тиха буря”. Всичко това го превръща в голяма звезда, срещу която обаче се изправи екранната му партньорка Нургюл Йешилчай, наричайки го тиранин, грубиян и абсолютен простак.

Нургюл Йешилчай е печелила редица отличия за най-добра актриса. В миналото се снима във филма „На прага на рая” на гостувалия и у нас германски режисьор от турски произход Фатих Акън. Любимите режисьори на Нургюл са французите Франсоа Трюфо и Жан-Люк Годар.

Мине Тугай, която публиката познава от „Кварталът на богатите“, също е сред звездите в „Твоят

Erkan Petekaia

Еркан Петеккая е роден на 11 декември 1971 г. в Диарбекир

мой живот“. Актрисата е известна като вечната резерва.
Гологлавият Толга Текин, който играе Йозкан, пък носи славата на непоправим Дон Жуан. Твърди се, че е имал интимни отношения с две от колежките си в сериала и дори с една асистент-режисьорка. Заради полигамията си Толга има два развода.

Колежката му Ебру Йозкан, друга от основните актриси в сериала, се омъжи през лятото за дългогодишния си партньор Ертан Сабан. Двамата са заедно доста време. Преди години роденият в Македония Ертан загуби младата си съпруга и дълго не се решаваше да опита отново късмета си в брака. Сега младоженката иска да сбъдне друга своя мечта – да бъде майка и в живота.

Красавицата Шюкран Овалъ е другото ново лице, в което със сигурност ще се влюбите, категорични са продуцентите на сериала.  Шюкран е голямата любов на футболиста Джанер Еркин. Звездата на „Фенербахче”, който отиде в „Интер”, написа истинско прочувствено заявление до феновете си в Инстаграм: „Досега мълчах за публикациите по мой адрес, касаещи моите лични. Това, съгласете се, е много деликатна за мен. Да, сега изживявам това, което търсих дълго време. Най-накрая срещнах жената, която обичам и в която съм влюбен. Аз съм късметлия, че тя ми повярва. Няма никакви лъжи. Сега искаме да се опознаем и да бъдем щастливи. Бихме искали да проявите уважение и да не ровите толкова в душата ни”.

1

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *