Нови герои и нови интриги във втория сезон на „Секс по руски”

Секс по руски 2

С новите епизоди идват нови герои и, разбира се, нови интриги

Продължението на един от най-провокативните руски сериали вече е в платформата за видео съдържание Voyo.bg. „Секс по руски 2” ще се опита да повтори успеха на първия сезон. С новите епизоди идват нови герои и, разбира се, нови интриги. Саша живее заедно с Игов в Москва. Той има дребни проблеми с бизнеса, които започват да повлияват на отношенията им. Саша решава да предприеме важна крачка като открива собствена школа за танци и отправя предложение за съдружие към Наташа. Следват куп абсурдни ситуации, неочаквани реакции и още свалени маски. В това време Март си намира нова работа, но и подслон в апартамента на чичо си Толик и заживява там с него и Лера. Тя пък ще се опита да завърти главата на чичото, за да получи материални облаги. Вадим и Наташа ще преминат в отворена връзка, а любимият на Юля Тигран ще направи грешка след грешка… Така, ден след ден, на показ излизат тъмните страни от живота на хора, живеещи подвластни на емоциите и желанията си.                                                                                                                                                                                           „Искахме да покажем как хората могат да се оплетат в собствените си калчища, когато си въобразяват, че всичко им е наред”, твърдят сценаристите на сериала.
Новите герои

Чичо Толик – богат възрастен човек с много връзки и висока позиция в държата преди години. Живее сам, няма собствено семейство.

Сергей – масажист с много опит, който ще се окаже в епицентъра на живота на Наташа и Вадим.

Юра – Стара любов на Саша, за която става ясно, че е баща на детето й.

Мишина – Съученичка на Игор и Вадим, която ще се опитва да помага с всичко, което може на двамата си стари приятели, като има личен мотив.

Никита Панфилов: „Главната ни задача беше да се променят характерите в сериала. Всеки герой се разкрива в напълно непозната светлина. Ще има много нови герои, но в сюжета ще останат и онези, които зрителите вече познават и обичат. Например, моят герой – Игор, постепенно ще започне да се променя към по-добро. Но тази промяна не е нищо повече от маска, просто Игор някога е бил обиден от жена”…
Историята

В центъра на историята са шестима млади московчани – Наташа, Вадим, Юля, Марк, Игор и Лера,

Секс по руски 2

Един от най-провокативните руски сериали вече е в платформата за видео съдържание Voyo.bg

чийто живот се променя на 180 градуса с появата на главната героиня Саша – самотна майка от Перм, която изкарва прехраната си с танци в нощен клуб. След инцидент на рождения ден на местен военен, Саша изпраща детето при баба си, а тя отива на гости на приятелка в Москва, с която навремето са танцували в Болшой театър. И там става неочакваното…
„Секс по руски” е история за любовта във време, в което не е прието да се говори за нея. А когато е прието, се обсъжда от гледна точка на секса. Затова сме създали един доста откровен сериал – в първия сезон, и още по-директен във втория. Главното за нас е темата за любовта”, коментира продуцентът Валерий Федорович. 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *