Проклятие в „Кварталът на богатите“

Изневери и наркотици преследват любимите актьори

Изневери и наркотици преследват любимите актьори

Чаатай Улусой и Серенай Саръкая са главните актьори в новата турска перла от прайм тайма на BTV. „Кварталът на богатите“ копира сюжета на едноименния американски сериал от 2003-та година, когато милиони зрители по целия свят не отделяха поглед от любовните терзания на красивите герои. В турската версия Чаатай, чрез героя си Яман поема персонажа на Бенджамин Маккензи (Райън Атууд от оригинала), а Серенай опитва да прилича на Миша Бартън (Mischa Barton), изиграла очарователно Мариса Купър.
Малко след като оригиналът на поредицата, излъчван и в България, набира страхотна популярност изникват и проблемите във физиката и психиката на крехката Миша. 19 годишната тогава актриса трудно се справя със славата и намира сексуална утеха в компанията на случайно срещнати рок музиканти, сред наркотици, алкохол и безпаметни нощи. Бартън започва кариерата си като модел, но се оказва, че трудно задържа идеалните килограми, които според холивудските стандарти винаги може да са с още минус пет.

Миша Бартън

Миша Бартън

Обезпокоена от внезапното си напълняване, Миша прибягва до самоубийствената кокаинова диета. Схемата е ясна- не се приема нищо освен бял прах и вода. Режимът сваля от теглото й, но изпепелява разумът й и Бартън е хоспитализирана в психиатрична клиника. През всички житейски перипетии родителите на актрисата са плътно зад нея, споделяйки както аплодисментите и обожанието на феновете, така и злостните писания в булевардната преса. Майката на Бартън я брани във всички телевизионни предавания тип „Искрено и лично“, в които съдбата на дъщеря й е давана като лош пример за тийнейджърките. Бащата на Миша има тридневен затвор, заради побой над нахален папарак, нощувал под прозорците й. А на тези грижи дъщерята отвръща със съдебен иск. За проклятие в „Квартала на богатите“ се заговори след като Миша Бартън даде на съд родителите си, защото злоупотребявали с парите й и се издържали за нейна сметка.
Не по- розови са нещата и при актуалните герои от турската екранизация. Всеобщия любимец Чаатай Улусой, също като Миша Бартън има вземане- даване с модния бизнес. Красавецът, чиито баща е българин- преселенец, а майката- босненка е един от популярните модели на Истанбул, завоювал признанието „най- добър“ през 2010 г. Родителите му вярват, че съдбата на човек се кодира в неговото име и избират да го кръстят така както Чингиз Хан нарича втория си любим син- Чаатай. Всяка една от буквите има своето значение, а общата символика е събирателно за интелект, търпение и доброта. Но тези качества явно не успяват да държат младия красавец далеч от проблемите. Преди две години, малко след като Улусой стана популярен в България като Емир от „Огледален свят“, турската полиция го задържа за притежание и разпространение на наркотици. Тогава блеснаха имената на цяла групичка популярни, млади източни знаменитости, пристрастени към качествените субстанции. Скандалът е голям, тъй като турските продуценти много държат на добрия имидж на актьорите. Те имат задачата да възпитават децата и да покажат идеалното лице на страната пред Европа. След този случай Чаатай едва избягва затвора, получава солидната глоба и застой в кариерата. Заради опетнения имидж няколко години режисьорите странят от него, а случката се отразява и на хармоничните отношения между актьора и партньорката му в сериала и в живота Серенай Саръкая. Двамата се влюбват по време на снимките, но непостоянния характер на Улусой отблъсква блондинката. Подобно на героинята си от сериала Серенай намира утеха ту при футболиста Арда Туран, ту при бившия си приятел Толгахан Сайъшман (Чинар от „Сезони на любовта“). Според последна информация от турската преса, звездите от „Кварталът на богатите“ отново са заедно, защото Чаатай е намерил сили в себе си и е простил изневерите.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *