Пропуснати роли на големи актьори в Сексът и градът

Алек Болдуин

ХУЛИГАНКАТА съжалява, че късметът се изплъзва на един от най-неустоимите актьори, какъвто е Алек Болдуин.

Сериалът на сериалите, първоначално е можел да бъде без своите обичани и познати главни актьори. Наскоро продуцентът Дарън Стар разказа пред People, че стартовия избор за някои от персонажите далеч не е бил този, който публиката вече познава и обожава. Първата голяма разлика е, че блондинката е можела да бъде брюнетка, защото втората заподозряна за ролята на Кари Брадшоу била  Лиса Еделщайн. Дори в свои интервюта синеоката красавица признава, че не гледа Сексът и градът от див яд, че не тя е в обувките на Маноло Бланик. Лиса е можела да бъде писателката-мечтателка ако Сара Джесика Паркър не приема ролята на Кари.

Дори гаджетата на Брадшоу са можели да бъдат различни. Тузарят по всяка вероятност е щял да съблазнява с не кои да е очи, а с тези на Алек Болдуин! ХУЛИГАНКАТА изказва истинско съжаление, че късметът се изплъзва на един от най-неустоимите актьори, какъвто е Алек. След пробните роли обаче, Крис Нот успява по-хладнокръвно да пресъздаде образа на вечния, неуловим възлюбен. Ейдън, за когото Кари без малко да се омъжи, изигран от Джон Корбет, е можел да бъде Ейдън Куин. Но Куин по това време бил зает с други проекти и птичето кацнало на рамото на Джон. Името Ейдън обаче се харесало на продуцентите и те решили точно така да нарекат героя на Корбет.

 Lisa Edelstein

Лиса е можела да бъде писателката-мечтателка ако Сара Джесика Паркър не приема ролята на Кари.

Но които и да са били актьорите, каквито и да са били обратите, Сексът и градът остава тежка диря в сърцата на заклетата телезрителка и вдига до небето летвата за следващите мини истории от малкия екран…Най-малкото заради разкриването на вечни истини като тази изказана от Кари: Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *