Публицистичните предавания на Нова с нови лица

Марина Цекова

Марина Цекова ще води Новините на сутрешния блок, заедно с Богомил Грозев.

Нова телевизия очаква есента с нови телевизионни герои. От 7-ми септември „Здравей, България” ще изненада зрителите със свежо лице в екипа си. Марина Цекова ще води Новините на сутрешния блок, заедно с Богомил Грозев, като двамата ще се редуват в ролите си на репортери и водещи. Марина е един от доказалите се репортери на Нова, продуцент на Темата на Нова, изключително силен разказвач на вълнуващи и драматични истории. За репортажите си през пролетта на 2014 г. е удостоена с признанието „Достойните българи”.
Съботно-неделният сутрешен блок на Нова „Събуди се” вече ще стартира с обновен декор и нов час – от 8:00 до 11:00 ч. Голямата новина тук е, че водещата Мира Иванова вече ще бъде с нов екранен партньор. Новият ко-водещ е дебютант в публицистиката, но с 10-годишен опит в телевизията.

С нов ден и час на излъчване се завръща в ефира на Нова и „Комбина“. Зрителите вече ще имат възможността да го гледат всеки неделен ден, от 16:00 до 19:00 ч. Следвайки концепцията на предаването да бъдат близо до хората и през настоящия сезон водещите Лора Крумова и Галя Щърбева обещават повече публицистика, неразказни истории и ексклузивни теми и гости.

Още едно харесвано и разпознаваемо лице – Миролюба Бенатова, ще продължи да следва вътрешния си глас и да бъде на точното място в точния момент, заедно с екипа на Новините на Нова, със своята авторска рубрика „Миролюба Бенатова представя”.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *