Рафи за Хулиганката

рафи

Рафи- Обичам да експериментирам в музиката си, но най-важното е всяка една моя песен да ме кара да се чувствам добре.

Рафи, къде се чувстваш по-добре: в романтични балади или в енергизиращи денс парчета?
Чувствам се различно добре и в двата типа песни. Обичам да експериментирам в музиката си, но най-важното е всяка една моя песен да ме кара да се чувствам добре.

Смяташ ли, че личния живот на изпълнителя влияе на настроението в неговите песни и ако е така, ти имаш ли пример за това?

Пример за това е и новата ми песен “Намери ме”. Може би ако нямах половинката до себе си нямаше да пресъздам точно по този начин песента.

Как се чувстваш най-добре: като изпълнител, като продуцент или като реалити герой? Какъв чар откриваш и в трите амплоа?

Като изпълнител се зареждам с любовта на публиката при всяка моя изява. Като продуцент се сблъсквам с трудностите на музикалния бизнес, но пък виждам детайли, които са много важни за успеха на един артист, а като риалити герой, се чувствам добре ако форматът ми дава възможност да разгърна своя талант.

Разкажи нещо повече за „раждането” на „Намери ме”!

Намери ме е песен, която първо чух изсиврена с китара от Влади Михайлов, авторът на песента. Бях у тях пуснах телефона на звукозапис и така записахме първото демо на песента, на което се чува дори как малкият му син Зари си играе.

Какво правиш, когато ума ти не е зает от музика?

намери ме рафи

„Намери ме“ е вторият самостоятелен сингъл на младия изпълнител

Ангажирам го с идеи за музика. Постоянно ми идват най-различни идеи, които се опитвам да осъществя. Давам време на всяка една идея да отлежи за няколко дни, след което преценям дал си заслужава да я започвам.

Преди време в едно твое гостуване в Radio Fresh! ти каза, че ще се ожениш за момиче, което може да готви мусака. Дали е валидно още това условие? А добави ли и други изисквания към любимата?

Мусаката си е мусака. Ако можеш да правиш мусака имаш едно ДА, за другите три ДА-та се иска чар, с който да ме плени, усмивка, с която да ме събужда и страст, която да бушува между нас. За мое огромно щастие вече имам момичето до себе си и тя е повече от всичко, което описах по-горе.

Рафи, коя е твоята най-забавна хулиганска проява?

Като малък бях много палаво хлапе. Играехме постоянно в квартала с останалите деца и редовно правихме пакости. Чупили сме прозорци (без да искаме разбира се), влизали сме в чужди дворове, за да си наберем сливи или череши, след което са ни гонили сърдити баби и дядовци и какво ли още не, но определено детството ми беше изпълнено с много екшън и адреналин.

Какво следва след „Намери ме” и къде може да те открият феновете ти в скоро време?

“Нов Ден” и “Намери ме” са две песни, с които си поставям началото на една нова музикална посока, в която съм тръгнал. Работя по много проекти и идеи в момента и създавам музика, която ще излиза в най-скоро време, а когато дойде моментът ще обявя и издаването на първия си солов албум, но за сега ви оставям в музикалните обятия на “Намери ме”.

RAFFI се качва на сцената с брутален лайф акустичен концерт.                                         

рафи

Феновете ще чуят за първи път на живо и новият хит на певеца „Намери ме“

Феновете ще чуят за първи път на живо и новият хит на певеца „Намери ме“ . На 9-ти април, събота, RAFFI ще разтърси Sofia Live Club с цели три спиращи дъха LIVE-a събрани в един шоу спектакъл. Сцената на столичния клуб ще бъде специално разширена, за да побере 11 от най-добрите музиканти, артисти и танцьори в страната. Ангел Дюлгеров (соло китара, вокал), Радо Казасов (барабани и перкусия), Пламен Денчев (клавири, вокал), Владислав Мичев (тромбон, синт.), Евгени Димитров (бас), Катя Кръстева (вокал) и чаровната музикална фурия от последния сезон на X Factor – Александрина Макенджиева, ще нажежат градуса на купона до краен предел, а извънземните танцьори от SKYWALKERS ще поддържат ритъма на феновете със страхотните си изпълнения. Ангел Дюлгеров (соло китара, вокал)
– Радо Казасов (барабани и перкусия)
– Пламен Денчев (клавири, вокал)
– Владислав Мичев (тромбон, синт.)
– Евден Димитров (бас)
– Александрина Макенджиева (вокал)
– Катя Кръстева (вокал)
със специалното участие на Танцова формация “SKYWALKERS”Ангел Дюлгеров (соло китара, вокал)
RAFFI ще изпълни за първи път на живо и новото си самостоятелно парче „Намери ме“, а Live Impressions Show-то за феновете, ще бъде запазено в тайна до самото начало на концерта.

„Освен разширяването на сцената, за да може да побере RAFFI LIVE BAND и нашите танцьори, ще бъдат доставени и допълнителни светлинни и визуални ефекти в клуба. Приготвили сме едно наистина красиво музикално шоу, изцяло на живо, с едни от най-добрите музиканти у нас.“,  сподели RAFFI.

„Намери ме“ е вторият самостоятелен сингъл на младия изпълнител, като през през 2017 година се планира да озаглави и първият му авторски албум.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *