Разводът на Брад и Анжелина- факти и слухове

Анжелина Джоли

Брат и Анжелина- краят на една епоха.

Спомнете си за по-шумен развод от този на най-красивите от красивите и най-желаните от желаните…Няма! Целият свят е вперил поглед в шоуто, което за последно се очаква да представи Бранджелина – семейната двойка на Брад Пит и Анжелина Джоли.

Какво се знае до момента:

На 20-ти септември 2016 г. световните медии прегряват от новината, че Джоли е подала молба за развод с Пит, след 12 години съвместен живот. Адвокатът на Анджи, Робърт Офър, потвърждава публично, че раздялата вече е в ход. Причината за нея, според брюнетката, е „непреодолими различия“. Забележително е, че 41-годишната актриса, за разлика от колежката й по шумен развод Амбър Хърд, не претендира за материална издръжка, но подчертава, че ценните й лични вещи, както и спечеленото от нея по време на брака е неприкосновено. Хулиганката напомня, че всъщност Анжелина Джоли е една от най-високо платените актриси на всички времена, но все пак от чиста женска злоба е можело да посегне и към спестеното от съпруга й.

И все пак Бранджелина има завидно богатство от 400 млн. долара, спечелено (с много труд, талант и фалшиви усмивки) и от двамата по време на брака. Според актрисата тези пари трябва да се поделят между шестте им деца, че и да останат за благотворителни фондации.

Всичко звучи справедливо и малко преди света да се разочарова, че това ще бъде един мирен и скучен развод, Анжелина нанесе фаталния удар с искането си за еднолична опека върху децата. Това е единственото условие, с което Пит не е съгласен. По джентълменски той  направи изявление, в което нарече кандидат бившата си съпруга „великолепна майка“, но ще настоява за равни права върху децата. Шестте мъничета, от които  три са биологични за Бранджелина, явно ще са онова камъче, което те първа ще обръща колата на безпроблемната раздяла.

И все пак какви може да са причините за отишлата си любов. Според слуховете, Анжелина

Mr&Mrs Smith

Актьорите се влюбват по време на снимките на „Мистър и Мисис Смит“.

обвинява Пит във всички земни грехове. Няма как по-дългата памет да не отчете, че самата тя не е цвете за мирисане (както би се изразила бабата на Хулиганката), но не може да не се признае, че актрисата се кротна след като стана майка. Алкохолизъм, опиати, изневери, дори малтретиране на децата- това се лепва на 52 годишния Пит, като само той си знае колко от обвиненията са истина. За последно актьорът е на мушка заради предполагаема връзка с французойката Марион Котияр и консумиран флирт със сладката, малка латина Селена Гомес. Как и дали Брад ще се защити от тези нападки, предстои да видим.

Едно е сигурно: „Разводът“ ще бъде най-гледаният филм от кариерата на Бранджелина.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *