Rossen & Lorina – дует!

Rosen Pencev i Lorina Kamburova

Търси се много готин филм или енигматичен сериал, продуцентите на който да платят ужасно много пари, за да го получат „Летя сама“ за саундтрак.

Ако журналистиката  само  отразява новините такива, каквито са, то в този случай ХУЛИГАНКАТА няма намерение да бъде журналистка. Защото не може да скрие пристрастието си към новото парче на Росен Пенчев и Лорина Камбурова „Летя сама“. Лорина гледахме като дивата Лия от „Връзки“, а Росен в „Знакът на българина”, следователно двамата са актьори. Запознават се на снимачната площадка на турски фентъзи сериал. Той така и не получава ефир, но след него се получава уау-ефекта на Rossen & Lorina, вече като музикален дует.
Чуйте парчето и прочетете кратка статистика на музикалната им история. Обърнете внимание на това: „На 28-ми април в памет на сър Тери Пратчет Rossen & Lorina and friends правят концерт в клуб Антракт с музиката на Росен Пенчев от спектакъла „Вещици в Чужбина“.“ Ще го прочетете и по- долу.

 

    Kратка статистика на музикалната им история
През 2014-та г. записват демо на първите си авторски песни Tequila Thriller и 1st of July.
Първият им видеоклип „Песен за Том Уейтс“ е реализиран от Bushmills City Songs, песента е издадена и на винил.
През лятото на 2014-та дуетът прави турне в Петрич, Варвара, Созопол, къмпинг Градина.
През зимата на 2014/15-та г. дуетът свири два пъти в Club Terminal 1 – първият път с P.I.F., вторият с The Casual Threesome.
През 2015-та като гост музиканти се включват Добромир Вълков-Додо /Fyeld, Milena Slavova band/ – барабани и перкусии и Калин Жечев/ участва в много джаз, рок и латино формации/ – пиано, Илиян Марков /Train of Joy/ – бас.
В Арт-Хостел Rossen & Lorina започват поредица от концерти, в които свирят предимно авторските си песни, най-популярни от които стават: „Под Юргана“, „На магьосника жезъла“,

Вещици в чужбина

Съмнителни ми бяха тези двамата, но добра музика правят.

„Летя сама“, „Песен за Том Уейтс“, „ Hero of the day”, “Blind and wasted”, „The One”.
На 28-ми април в памет на сър Тери Пратчет Rossen & Lorina and friends правят концерт в клуб Антракт с музиката на Росен Пенчев от спектакъла „Вещици в Чужбина“ ( спектакъл на ДТ Видин по Тери Пратчет). Тук Росен участва и като режисьор и автор на драматизацията.
През лятото на 2015та записаха студийно нов сингъл „Летя сама“.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *