DIVA- та SIMON пред Хулиганката

Разчитам само на таланта си, макар че поддържам външния си вид – споделя SIMON

SIMON

1. Симон- нетипично име, разкажи ми за него? Какъв човек си?

Често задаван въпрос. Името ми наистина е рядко срещано и много хора си мислят, че е мъжко, но истината е, че е име с френски произход. Значението му е ,,този, който слуша’’. След спор между баща ми, който е искал да се казвам Сиси и сестра ми, която е била категорична да бъда ,,Мон’’ (въпреки, че сега мразя да ме наричат така, майка ми е решила Симон! Интересна съм като името си. Понякога съм просто ,,дива’’, такава каквато съм в очите на всички, но често обичам да оставам сама, това ме зарежда, мотивира и ме кара да творя

2. Занимаваш се с музика от малка, може ли да се успее в България само с талант, според теб?

Истината е, че и в музиката е така, както във всяко друго начинание ,, ако не си човекът на човека, значи не си човекът’’. Но все още вярвам в това, че в правилния момент с талант се успява, затова продължавам да се боря!

3. Каква цена си готова да платиш за големия успех. Има ли нещо, което не би направила в името на кариерата?

Успехът, както повече неща, зависи от отношението ни към него. Цената се плаща през целия път към върха. Не когато вече си там…не търся лесния ,,път’’ предпочитам да вървя по отредения ми, бавно но славно. ,,Нещото’’, което не бих направила е да се откажа от кариерата си  в името на нещо друго!

SIMON- искам да остана завинаги ,,ДИВА’’

4. Дива или опитомена си?

Опитомяването свързвам с животните, доста мъже се пробват да процедират по този начин с половинките си в днешно време затова реших да ги иронизирам в новата ми песен. Надявам се да не попадам на такива искам да остана завинаги ,,ДИВА’’

5. Как би определила своя музикален стил? Любим изпълнител, български и чужд?

Обичам да опитвам нови неща, да експериментирам, затова се впускам в нови стилове, проекти и дуети. Не смятам, че човек трябва да си поставя ,,рамки’’. Новият ми проект в стил регетон много ми допадна, очаквайте да ме видите в нова светлина съвсем скоро. Вдъхновявам се от изпълнители като Риана, Лореданна, Джеймс Артър и много други, а от българските Лили Иванова, Любо Киров и Михаела Маринова.

Татусите са нещо лично за мен

6. Каква е историята на твоите татуси, музикален имидж или стремеж към някакъв символизъм?

Не смятам, че човек може да гради име на гърба на визия или татуси. Това е съвкупност от качества. Татусите са нещо лично за мен. Те символизират дати и важни събития в моя живот, които са оставили следа и искам да ги бележа като ,,вечни’’, поне докато аз съществувам

7. Не мога да не те попитам, как ти се отразява пандемията на личния и на професионалния ти живот?

Творчески. Както споменах по-рано обичам да оставам сама със себе си, мотивирам се!

8. Би ли направила дует и с кого?

До момента имам няколко дуета. Съвсем скоро ще ви изненадам с дуетна половинка. Търпение!

9. Как минава един твой ден? Как си почиваш? Един тривиален въпрос: имаш хоби?

Ежедневието ми е изпълнено със задачи. Прекарвам голяма част от времето си в работа. През свободното си време излизам с приятели, спортувам или си почивам с книга и чаша вино в ръка.

10. Коя е твоята най- голяма житейска лудост?

Доста са…На 4 години ,,уволнявах’’ детегледачката си, представете си до 19г. какво съм сътворила. Най-голямата не е за споделяне просто!

Може да харесате още...