Стоева, Джина Стоева

Джина Стоева е по- фатална от всякога в новия си клип.

Джина Стоева е по- фатална от всякога в новия си клип.

Наскоро напусналата “Ара мюзик” – Джина Стоева, взриви публиката с нов проект, носещ закачливото заглавие “To the left”. Клипът е пълен със скрити послания и препратки към бившия й шеф и към някои колеги от музикалния бизнес.

Джина не крие факта, че се e почувствала свободна най-накрая да осъществи идеята си за новата прическа или по-точно с бръсненето на главата. Отдавна искала да провокира по този начин, но в екс продуцентската компания я възпирали.

Djina Stoeva bez kosa

Джина никога не е парадирала с дълга коса, а сега съвсем я няма.

Така, завърнала се смело на сцената на попфолка, певицата провокира както с визия, така и със самото музикално парче. Като самопродуциращ се за момента изпълнител, тя самата диктува правилата, но и се доверява на екипа от професионалисти, с които се е обрагдила, а именно:

Музика: Йорданчо Василовски – Оцко

Текст: Джина Стоева

Режисьор и оператор: Йордан Петков

Творчески директор: Злати Младенова

Грим: Грета Великова и Грета Стефанова

Стилист: Стоян Апостолов – Стоянски

Клипът освен, че се завъртя в Music Tube Bg – новият Youtube канал за свободни изпълнители, ще се върти и в ефира на телевизия Планета. Конкуренцията на Касъмови веднага прие Джина Стоева с отворени обятия. Самата Джина обеща, че следват още изненади и че се чувства щастливо свободна.

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *