Тест: Колко приятен e твоят характер?

Коя черта е водеща в твоя характер може да се определи (и то не на шега) с този тест.
Започваме :
Разгледай нарисуваните фигури: квадрат, триъгълник, кръг и зигзаг. Избери си една от тях, за която може да кажеш „това съм аз“, и после проследи какво говори тази фигура за твоя характер
kvadratКвадрат
Положителни черти: Ако си предпочел квадрата, това говори, че си благоразумен човек. Малко вероятно е да купиш от нещата, които предлага амбулантен търговец от врата на врата, или да вземеш бързи кредити. Ти си трудолюбив и всичко в работата ти спори. Често колегите и приятелите ти се обръщат към теб за съвет и са сигурни, че винаги ще им дадеш най-логичния отговор на техните въпроси.
Отрицателни черти: Сложи ръка на сърцето си и признай, че понякога дори на себе си досаждаш със своята педантичност и дребнавост. Чувството за хумор не е постоянният ти спътник. Ако започнеш да говориш в компания, предпочиташ да е по интелектуална тема, а това често отегчава хората. Не е лошо да научиш виц и да репетираш как се разказва забавно и с лекота. Но… Спри! Всъщност не го прави, защото ти не умееш да разказваш вицове. Въобще не си добър актьор.
triagalnikТриъгълник
Положителни черти: Ти си роден водач. Ако трябва да се организира някакъв вид процес – независимо дали става дума да се садят рози в лятната градина, или да се изстреля балистична ракета, ти може да направиш това блестящо. Неизчерпаемата ти енергия е достатъчна, за да захрани водноелектрическа централа. Като цяло талантът ти на лидер е толкова очевиден, че ако по някаква причина те назначат за обикновен чистач, след ден-два вече ще те обявят за старши мениджър по дезинфекция.
Отрицателни черти: В действителност хората не обичат другите хора да ги ръководят. Понякога може да бъдеш много дразнещ в стремежа си да организираш околните „по свой образ и подобие“. Често може да чуеш зад гърба си да те наричат: арогантно парвеню или егоист. Освен това си абсолютно неспособен да признаеш собствените си грешки.
кръгКръг
Положителни черти: Ти си майстор на разрешаване на всякакви конфликти. Ако нечие лице започне да прилича на прясно сварено цвекло, а гласът да напомня свирка на влак, ти си точно там, за да успокоиш обстановката и да върнеш миролюбивата атмосфера. Чуждата беда приемаш като твоя собствена. Отстъпваш място в автобуса на възрастните хора и искрено се вълнуваш от съдбата на децата в Сомалия.
Отрицателни черти: Трябва понякога да мислиш и за себе си. Жертвата ти за другите често тежи на хората, които те обичат. Освен това пословичната ти нерешителност може да вбеси всеки. Способен си да стоиш половин час на гишето в магазина, колебаейки се какво да купиш: нарязан хляб или цял хляб.
zigzagЗигзаг
Положителни черти: Твоята най-добра черта е способността да мислиш извън матрицата. Рутинната работа не е за теб, но когато става въпрос за творчество – нямаш равен. Остроумието, интересните разговори, които може да завържеш, и природният интелект са нещата, които те правят приятен събеседник и добра компания.
Отрицателни черти: В никакъв случай не може да бъдеш принуден да направиш нещо, което не ти е интересно. Ако трябва да изхвърлиш боклука, той ще стои два месеца; ако трябва да изготвиш досаден доклад за работата – ще изпуснеш всички срокове. Закъснението поне половин час е норма за теб. Освен това напълно забравяш обещанията си. Поради това много хора мислят, че си хаотичен и безотговорен и трябва да ти кажа, че това действително е така.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *