Младият изпълнител Тодор Тодоров – TOSHKO пред Хулиганката

Тодор Тодоров – TOSHKO

Наскоро TOSHKO представи третия си самостоятелен сингъл- „Беля“, което стана повод Хулиганката да го потърси за интервю. Ето какво отговори той:

Ако трябва да се представиш с няколко думи, как би го направил?

Забавен, мотивиран и много целеустремен, не мога да захвърля започнатото преди да достигна крайната си цел!

Как се стигна до решението да направиш този проект?

Много харесах музиката тъй като тя се появи преди текста направих припева и си казах уау това звучи доста закачливо и в същото време ще се се забива в главите на хората ще го направя! Искам да отбележа , че всеки мой следващ проект ми става любим още в самия процес.

Мислиш ли да се занимаваш сериозно с музика или това е твоето хоби?

Определено да, музиката е голяма страст за мен и няма нещо което да не ми харесва от самия процес. Има много изпълнители които го правят само и единствено за парите, но аз определено не съм от тях.

Имаш ли мото, девиз който следваш? Какво послание носи твоята музика към феновете ти?

Ако не можеш да кажеш нещо изпей го! Стремя се да е винаги различно, но главно е любов да се обичат и уважават, не случайно темата на 70-80% от музиката в световен
мащаб е любов.

Коя е най- голямата беля която си направил досега?

Сещам се за една случка от гимназията. Бях втора смяна и влязох да си взема душ преди училище, но водата беше спряна предполагам поради ремонтна дейност. Не знам защо обаче не съм завъртял крана за водата обратно когато съм видял, че няма вода, и в един от последните ми часове получих няколко видеа от мои съседи как тече като от водопад във входа, а извора е моя апартамент…Та може би това е най-голямата ми беля!

Какви са бъдещите ти творчески планове?

Да надграждам с всеки мой следващ музикален проект с което мисля, че се справям. Също така искам да правя и колаборации с други изпълнители, и да пробвам нови стилове тъй като обичам да експериментирам!

Как се виждаш след 10 г. примерно, би ли се върнал в България?

Определено да! Семеен с деца, успешна музикална кариера гонещ, и постигащ бъдещи мечти и предизвикателства.

Твоят музикален идол? От кого си се учил да правиш музика?

Не мога да скрия че се запалих най-вече от творчеството на Криско, но не мога да кажа че в настояще имам идол по скоро съм се съсредоточил да постигна собствените си цели и мечти, и да превърна хобито си в професия!

Любовта- вдъхновение или необходимост е за теб като музикант?

Любовта е всичко за мен тя може само да ме вдъхновява и помага в моите начинания!


Може да харесате още...