Връзки с премиера в Кан

Кан

Mip Com- Can 2015

Един сериал, който ХУЛИГАНКАТА много харесва трепти преди своята световна премиера. Съвсем заслужено първата комедия-драма в българския ефир – „Връзки“ ще бъде представена на фестивала за телевизионно съдържание MipCom. Събитието  ще се проведе в Кан от 5 до 8 октомври. Форумът е едно от най-известните търговски изложения за телевизия в света, собственост на Reed MIDEM. Международният дистрибутор Imagina ще представи „Връзки“ като един от флагманите на продукцията си за новия сезон. MipCom е насочен към телевизионната индустрия и се посещава предимно от представители на телевизионни студия и телевизионни оператори, за да купуват и продават нови програми или формати за международно разпространение. Делегатите на фестивала участват в презентации и дискусии, а също обсъждат новите тенденции и развития в тв бранш, така че стискаме палци поредицата да стане популярна в международен мащаб. В крайна сметка Лилия Маравиля е далеч по-красива от Сара Джесика Паркър, а Ева Лонгория може да позеленее от завист пред естествената красота на Лорина Камбурова.

Хубавата новина, след хубавата новина е, че екипът на сериала вече се грижи за логичното продължение:„Вече работим по втория сезон на поредицата, но по-нататък ще обявим всички

Valeri Iordanov

„Връзки“ с Яна Маринова и Валери Йорданов

подробности“, коментира продуцента на „Връзки“ Пейо Николов, а ХУЛИГАНКАТА напомня, да не пропуснат и в следващите епизоди незабравими български изпълнения в саундтрака към поредицата.

За тези, които по някаква неразумна причина са пропуснали „Връзки“, напомням, че може да го намерят тук там в интернет, а най-общо сюжетът се описва като: градската комедия с елементи на драма, разкриваща сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения в едно наглед идеално семейство. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга – известна архитектка, тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст, както и порасналата, сексапилна дъщеря от първия брак на майката. Всички се оказват оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

Сериалът бе излъчен през месец юни по bTV и предизвика истински фурор. Първият му сезон оглави класацията на любимите сериали сред младата аудитория на възраст 18-34 за 2015 г., по данни на ГАРБ. Още с първия си епизод „Връзки“ се наложи като абсолютния телевизионен хит на лятото, с над 1 млн. зрители, които се запознаха с култовите персонажи на Тони (Михаил Билалов), Мика (Лилия Маравиля), Александър Панов (Валери Йорданов), Ясмина (Яна Маринова), Лиа (Лорина Камбурова) и неповторимата Анжела Недялкова, като играещия разказвач Дара.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *