Йоана Буковска и Радина Думанян са майка и дъщеря в Откраднат живот

Радина Думанян

Радина Думанян

Звездата на Пловдивския театър – Радина Думанян, е Биляна – главната героиня в сериала „Откраднат живот“. В ролята на нейната майка Виолета, влиза актрисата Йоана Буковска-Давидова. ХУЛИГАНКАТА  с нетърпение очаква този сериал, най- малко защотосъздалите го продуценти знаят как се прави добър, гледаем и нестандартен продукт. А сега ето малко и за актрисите и техните героини:

Биляна Захариева е млад и амбициозeн анестезиолог, с идеалистични разбирания за професията. Тя се отнася сериозно и задълбочено към всеки отделен случай и не допуска излишни рискове. Неин избраник е Калин, синът на директора на болницата проф. Генадиев, с когото имат силна връзка, подкрепяна изцяло от двете фамилии – Генадиеви и Захариеви.

Носителка на „Аскеер” 2015  за Изгряваща звезда и номинирана за „Икар” 2015, Радина Думанян е изключително убедителна в ролята на очарователната Биляна, която зад привидната си сдържаност крие силни емоции, причина за множество драматични обрати в сериала „Откраднат живот”.

Звездата Йоана Буковска-Давидова, доказала своя талант, както на малкия и големия екран, така и в театъра, ще изиграе сложния образ на майката на Биляна – Виолета Захариева. Властна жена, която е двигател на задколисните игри в болницата и не пропуска възможност да се възползва от слабостите в здравната система, за да се облагодетелства лично. Безспорно е, че

йоана буковска

Йоана Буковска

тя управлява семейството, грижи се за просперитета и бъдещето на съпруга си – АГ специалистът доцент Захариев и дъщеря им Биляна. С драматичния си талант Йоана Буковска пресъздава сложен и многопластов образ. Героинята ѝ е дълбоко манипулативна и съумява да намери приемливо оправдание дори в най-противоречивите си действия.

„Истински интересните персонажи никога не са черно-бели. Най-любопитни за зрителите са нюансите в поведението и мотивацията на отделните герои, именно те ги превръщат в пълнокръвни и достоверни образи. Ние сме се стремили всеки от персонажите в „Откраднат живот” да има своя скрита страна, която постепенно да се разкрива с развитието на сюжета”  – коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *