Задава се пореден филм от поредицата за Борн

 Джейсън Борн

Мат Деймън в ролята на Джейсън Борн

Джейсън Борн е заглавието на петата лента за шпионина със свръхспособности. Дългоочакваните първи кадри от Джейсън Борн– каквото ще е заглавието на новия филм от поредицата, направиха своя световен дебют по време на Супербоул 50. Финалите на първенството по американски футбол в САЩ, традиционно са мястото, където се излъчват най-интересните реклами и нови трейлъри към най-големите предстоящи филмови заглавия за сезона.
Зад лентата отново стои супер успешният тандем – звездата на поредицата Мат Деймън и режисьорът Пол Грийнграс, което означава че експлозивният екшън и смайващите обрати са гарантирани на 100%.
Какво знае Джейсън Борн? Какво си спомня? Дали това е достатъчно и защо се връща точно сега?
Отговорите на всички въпроси ни очакват в кината на 29 юли!
Във филма се завръща Джулия Стайлс в ролята на Ники, а част от новите попълнения са нашумялата актриса Алисия Викандер (номинирана за „Оскар“ за ролята си в „Момичето от Дания“) в главната женска роля, Томи Лий Джоунс като агент на ЦРУ и Венсан Касел в ролята на основния злодей. По думите на Мат Деймън петият Борн ще се завърти около последиците от случая с Едуард Сноудън и изтичането на информация от ЦРУ. Джейсън Борн идва в кината на 29 юли.

 

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *