Зак Ефрон и Сет Роугън се обединяват срещу секси мацки в Да разлаем съседите още веднъж

Зак Ефрон и Сет Роугън

Заклетите врагове Зак Ефрон и Сет Роугън

Този май заклетите врагове Зак Ефрон и Сет Роугън ще обединят сили срещу една от най-големите човешки напасти – палавите колежанки, в ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ.
Преди две години в Да разлаем съседите братството на сексапилния Зак Ефрон се нанесе в прекрасна къща на тиха и спокойна улица и за малко напълно да съсипе живота на Мак (Сет Роугън), Кели (Роуз Бърн) и новородената им дъщеря със своите непрекъснати партита. Колежаните загубиха битката за квартала… досега. В ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ Кели е бременна с второ дете, а семейството е на път да се сдобие с по-хубава къща в предградията. За целта обаче трябва първо да продадат своята. И точно когато животът им почти се нарежда, в съседство се нанася колежанското общество Капа Ен Ю. Въпреки надеждите на Мак, че момичетата са по-тихи и по-добри съседи, мацките доказват, че греши, още с нанасянето

ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ

Компания на Сет Роугън, Роуз Бърн и Зак Ефрон, ще правят Лиса Кудроу, Дейв Франко и Айк Баринхолц.

си. Мак и Кели ще трябва да се обърнат за помощ към Теди Сандърс (Зак Ефрон)… Но дали и той има силите да се справи с бандата разгонени мадами или ще падне жертва на сестричките от Капа Ен Ю, предстои да разберем този май в кината. Редом до Сет Роугън, Роуз Бърн и Зак Ефрон, в ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ се завръщат още Лиса Кудроу, Дейв Франко и Айк Баринхолц. В най-големия кошмар на Мак и Кели ще се превърнат Клои Грейс Мориц (Кери, Шут в г*за) и Селена Гомес (Купонджийки).
ДА РАЗЛАЕМ СЪСЕДИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ идва в кината на 13 май.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *