Защо тъгува Лейди Гага

Лейди Гага

Тейлър Кини до скоро бе единствения мъж в сърцето на Лейди Гага.

Лейди Гага може и да приветства на концертите си „малките чудовища” но в леглото си бе поканила не дребен звяр, а голям красавец. До скоро най-скандалната мейнстрийм звезда се радваше на хармонична връзка с животински сексапилен блондин, но от няколко месеца любовта им е изпята песен.

И все пак кой е Той и какво му е толкова прекрасното, че Гага не може да го забрави?!

Като триумф на еманципацията е, че толкова очарователен мъж, актьор с прекалено много роли за 35-те си години, дипломиран администратор, с еднакво аплодирани участия в театъра и на модния подиум…Та толкова успешен мъж е известен не с името си, а с титлата: „гаджето на Лейди Гага”. Но той се казва Тейлър Кини и в „Пожарникарите на Чикаго” например, пуска онази свежа струя, която може да угаси, или всъщност да запали, огъня във всяка домакиня. Тейлър е в ролята на лейтенант Кели, един от екипа на противопожарната команда, а преди да облече униформата, накара всяка тийнейджърка да въздиша по него като върколака Мейсън в „Дневниците на вампира”. След сагата, направила модерна „вампироманията”, за Тейлър всички врати бяха отворени, дори и тази към сърцето и банковата сметка на Лейди Гага.

Двамата се запознават по време на снимките на неин видеоклип. Тя го кани за участие,

Лейди Гага

Тейлър и Гага в басейна, Тейлър и Гага прегърнати на шопинг, Тейлър и Гага посещават приют за животни…

защото е греховно красив, той приема, тъй като нещо го е закъсал с парите. Пък и кой ли може да откаже на най- актуалната звезда на световната сцена?! Любовта започва с първия кадър и няколко години е на приливи и отливи. Обратно на очакванията от връзката си тръгва не

разглезената Гага, а актьорът, признаващ, че не може да издържа на прекалената й ексцентричност. Веднъж, след поредната разпра между двамата, Тейлър публично моли Стефани Джерманота (каквото е истинското име на Гага) да бъде по- нормална. Той вече не понася извънземната й визия и откачените хрумки, които през секунда влизат в главата на лейдито, но излизат необмислено през устата. Един такъв гаф „майката на чудовищата” прави още в началото на тяхната връзка. Тогава медиите се надпреварват да ги снимат, а феновете се радват на безоблачното им щастие. Тейлър и Гага в басейна, Тейлър и Гага прегърнати на шопинг, Тейлър и Гага посещават приют за животни… и сред цялата идилия тя изтърсва, че желае донор със сицилиански корени, който да й направи дете. „Значи да ме показваш пред хората можеш, а бебе от мен не искаш”- врътва се Кини и задълго затръшва вратата пред (да си го кажем) големия нос на Гага. Може би тогава Стефани проумява, че ако иска да  задържи такъв красавец трябва да бъде малко по- тактична и доста по- щедра. Купува му въз луксозна кола. Машината е единствена в света, направена по поръчка: „Опел” NZX 800, с двигател на BMW M5, ускорява до 100 км/час за 2, 5 сек., с изпускателна система от Alpina, пламегасителна- с иридий и още куп други глезотии по тунинга. С такъв автомобил и поне двайсетина подобни в гаража си, Лейди Гага успява да закрепи любовта на Тейлър и дори се нашепва за сватба. Очакванията бяха церемонията да се случи в малкото градче, където Кини е роден, сред най-близки приятели и роднини, но… до бяла рокля така и не се стига.

Сега Лейди Гага може би продължава да търси своя романтичен Алехандро, а Тейлър отново е по върховете на класацията за най-желаните холивудски ергени.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *